Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik az enyhén szólva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik az enyhén szólva is túlsúlyos emberek,hogy szűk ruhákban jobban mutatnak ?

Figyelt kérdés

Sokkal inkább kihozza az idomaikat, némelyik kimondottan nevetséges így. Nem veszik észre magukat?

Nőben is, férfiben is van ilyen és ha az ember szól ilyenért ismerősnek,vagy barátnak,akkor vérig vannak sértve. Közben nem értik, miért nevetnek a hátuk mögött,vagy miért nem sikeres az ismerkedés.

Vannak ezzel, ellentétben esztétikusan öltözött telt emberek,akikben nincs görcsösség és sikeresek, láthatóan jól érzik magukat a bőrükben.

jún. 6. 10:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

A 4-es hozzászólásban leírt történet orbitális kamu.

Láttad, hogy elkezdtek jönni a téged nagyon nem éljenző válaszok, és gyorsan megpróbáltad "menteni" a szemétséged egy olyan sztorival, amit támadhatatlannak hiszel.

Minden egyes szava hazugság, életszerűtlen.

Azért itt is van pár ember, aki jár emberek közé és nem szociális analfabéta, és kilóg a lóláb.

Férfi vagyok, sportos-vékony alkatom van, nem akarnék túlsúlyos társat, de azt elítélem, amikor valaki abban éli ki magát, hogy számára nem vonzó embereket fikáz.

Ott már gondok vannak fejben, ha valaki kiír egy ilyen kérdést.

jún. 6. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Pont erre gondoltam én is haljak meg!! Annyira életszerűtlen és buta ez a sztori a nadrágtól ájultában őrjöngő kolléganőről.😂
jún. 6. 13:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
És mivan akkor? Csak a vékony testalkatúak lehetnek szűk ruhában? Attól, hogy te nevetségesnek mondod, lehet másnak még pont tetszik is.
jún. 8. 06:25
 14/15 anonim ***** válasza:

4: ezzel a legnagyobb probléma az, hogy nem tudhatjátok, mi okozta a rosszullétett. Ez csak egy tipp. A kolléganőd adott neki egy kétélű "jótanácsot", ami az a típus, ami kedvesnek hat, de igazából beszólós. Ez ilyen negédes sunyiskodás, nem jóindulat. Mert nem 100%, hogy a nadrág okozta. Sőt nagy valószínűséggel nem. És nincs hozzá közötök, nem kell kéretlenül észt osztani.

Nekem is volt olyan ismerősöm, aki, miután felbuktam mellette a járdán, elkezdte ugyanilyen mézesmázoskodással mondani, hogy jaj, miért járok magassarkú cipőben, hát ez lesz a vége... mondtam neki, hogy baszki, egy göröngyben buktam fel, abban meg sarkatlan félcipőben is felbuktam volna.

jún. 10. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Amúgy meg voltam nagyon kövér, azért nehéz megfizethető módon kifejezetten előnyösen öltözni kövéren. És a szűk ruha ilyenkor még mindig a csinosabb opció, mint az alaktalan sátor ruhák.

Plusz van, aki leszarja, hogy szerinted meg a Mucuka kolleginalibuka szerint mi néz jól rajta ki, ha neki tetszik.

jún. 10. 21:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!