Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha önálló férfiakat keresnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha önálló férfiakat keresnek a nők miért nem jó nekik ha van egy suzukija meg egy kis lakása a férfinak amit önerőből elért?

Figyelt kérdés

Sok nőnek a netes társkeresőkön még ez sincs mert tömegközlekedéssel járnak melóba meg sokan garzont bérelnek vagy barátnőkkel vannak egy lakásban közös albérletben.

Miért magas sokszor akkor az elvárás a társkeresésben?

jún. 5. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Így élő férfiak milliárdjainak van párja. Veled azért nem állnak le a nők, mert irritáló vagy, gondolom. Semmi köze ehhez a Suzukidnak.

Mindig röhögnöm kell amikor itt próbáljátok beállítani, hogy a nők sosem jönnének össze olyan férfival aki nem gazdag, miközben az átlag magyar család hitelekből vesz közönen lakást (nem a férfi lakásába költözik a nő). A magyar családok tömegei pedig konkrétan mélyszegénységben élnek, ami nyilván nem történne meg, ha a nők tényleg csak fizetés alapján válogatnának.

De jah a nők csak felfelé választanak, és beleülnek a jólétbe. Jó is lenne...

jún. 5. 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:
13%
Az kevés testvérem, hogy magadat eltartod. Őt is el kell, meg ha esetleg lesz pulya, akkor azt is. Meg még ezen felül is legyen plusz, mert ez így nagyon kevés, édes arany testvérem.
jún. 5. 14:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Ettől önálló?!
jún. 5. 14:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem megfelelő, de ez így elég kevés infó róla.
jún. 5. 16:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Boldog születésnapot Maláj Tigris 40f incel!!
jún. 5. 16:50
 16/16 anonim ***** válasza:
A nők nem homogén halmaz. Nem biztos, hogy ugyanaz várja el a Mercedest, aki azt mondja, neki annyi elég, ha önálló a férfi. Nekem speciel nem lenne gondom a Suzukival... első párom meg az anyjával lakott, amikor megismertem, és beköltöztettem a saját lakásomba, attól még önálló volt. Nem a pénz miatt mentünk szét.
jún. 10. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!