Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha önálló férfiakat keresnek a nők miért nem jó nekik ha van egy suzukija meg egy kis lakása a férfinak amit önerőből elért?
Figyelt kérdés
Sok nőnek a netes társkeresőkön még ez sincs mert tömegközlekedéssel járnak melóba meg sokan garzont bérelnek vagy barátnőkkel vannak egy lakásban közös albérletben.
Miért magas sokszor akkor az elvárás a társkeresésben?
jún. 5. 12:03
1/16 anonim válasza:
A nok mondanivalojat mindig at kell filterezni. A Buzukis faszi nem tudja oket dozsoltetni :)
40F incel
2/16 A kérdező kommentje:
Olcsóbb étterembe nekem is belefér hogy elmenjünk havonta párszor.
jún. 5. 12:08
3/16 anonim válasza:
Nekem naponta tobbszor is belefer, es fogadjunk, hogy kevesebbet keresek, mint te :)
40F incel
4/16 anonim válasza:
Beszélgettem itt egy lánnyal még régebben, leírta, hogy ő csak annyit kér a pasitól, amennyit ő is tud adni, oké, neki fontos volt, hogy legyen egy saját lakása, vagy albérletje, autója, munkája, erre ő, az anyjánál lakik, nincs munkája és busszal jár.
Itt kicsit összezavarodtam, aztán nem írtam többé neki.
5/16 anonim válasza:
Isten éltessen 40F incel😍melyik nap volt a szülinap?
6/16 anonim válasza:
Mert mindenki a jobbra, szebbre vágyik ez ilyen egyszerű. Régebben is így volt csak akkor tolták vele az arcodba mindenhol.
7/16 anonim válasza:
Vannak, akiknek megfelel, csak azok meg neked nem jók, mert hiába nem vagy jó parti, neked akkor is a lehető legfiatalabb, legcsinosabb, legvékonyabb, legszebb nő kell. Gondolom a behízott, zsíros hajú, hiányos fogú árufeltöltő Marika nem kell. De a nőknek persze ne legyenek elvárásaik, mert te nem tudsz nekik megfelelni...
8/16 anonim válasza:
A nők felfelé szeretnek házasodni, ez mindig így volt. De azokkal érdemes foglalkoznod csak, akik elfogadnak így is, a többit hagyd békén.
9/16 anonim válasza:
Ez a része rendben is van de olcsóbb étterembe menjen akivel akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!