Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők jó pasinak vélik a magyar férfiakat?
20-as miért ne öregedhetne 1 évet?
38F incel
Nahát, Sandokan betöltötte a bűvös kort 🫣
Boldog szülinapot 39F incel, a 40-et még szokni kell. Pláne neked 🤭
Azt tudtad hogy én vagyok a körösztanyád? :D szoktam látni hogy mások is maláj tigrisnek hívnak, de szerintem én voltam az első tavaly.
🇮🇹🤝🇲🇾
1# "A nyugatiakhoz képes csórók, a déliekhez képes nyápicok, az északiakhoz képest maradiak, a keletiekhez képest lusták."
De ugyanúgy:
nyugatiakhoz képest karakánabbak, déliekhez képest kevésbé elvadultak, északiakhoz képest érzelmesebbek, keletiekhez képest kevésbé munkamániásak
;)))))
Pedig 6-os kommentben sok igazság van. Elég felmenni egy magyar társkeresőre és amilyen igénytelenkedések ott vannak, az ember azt kívánja, bárcsak b-zi lenne. Sok kikent, felfújt száj, festékkel körbemaszatolt arc (mintha véres lenne), tükör előtt csücsőrítés. Komoylan, mintha a soron lennénk...
Másik véglet ezek az örökké utazó business woman-ek, márkás ruhák, pózolás tengerparton, na azokra meg esélyed sincs egy átlagos dolgozó biorobotként.
Egy átlagos lánnyal tök megelégednék, de ezeket nem látom...
27-es, 6-os vagyok: azért nem látod az "átlagos" lányokat mert értelmesek és elkeltek időben, normális pasikkal. Aki maradt a piacon az a selejt meg a körhintás.
38F incel
Csöcsösek, szèles csípőjük van, darázs derék, keskeny vállak. Klinefelter szindrómás szinte mind.
Amelyik férfinak néz ki, nem ilyen asszonyos csöcsös mamut külsejű; az lufi hasú, kiélt fejű, legalább 20 évvel öregebbnek néz ki a koránál és olyan a feje mint egy pontynak.
Komolyan, még a cigányok is jobban néznek ki. (Hangsúlyozom: Kinézetről beszélünk, nem egyéb tulajdonságokról)
"Elég felmenni egy magyar társkeresőre és amilyen igénytelenkedések ott vannak, az ember azt kívánja, bárcsak b-zi lenne. Sok kikent, felfújt száj, festékkel körbemaszatolt arc (mintha véres lenne), tükör előtt csücsőrítés. Komoylan, mintha a soron lennénk..."
Hangosan vonyítottam ezen pedig nő vagyok. 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!