Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ír vagy a német nők szeretik jobban a magyar férfiakat?

Figyelt kérdés

Hamarosan ki fogok vándorolni külföldre, azonban még nem döntöttem el, hogy hova. Két országon gondolkodom: Írország vagy Németország.

Nem tudom hova menjek, szerintetek magyar férfiként hova érdemesebb mennem?

2020. dec. 19. 09:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem azon fog múlni, hogy hová születtél, hanem, hogy milyen ember lett belőled.
2020. dec. 19. 10:02
 2/23 anonim ***** válasza:
Ez elég értelmetlen kérdés. Nincs kőbe vésve, hol szeretik jobban a magyar férfiakat. Ahol jó fejnek, jó partinak fognak tartani.
2020. dec. 19. 10:15
 3/23 A kérdező kommentje:

Nyilván lehet pc válaszokat adni, hogy "csak az egyén számít" stb, amik igazak is. De fölösleges letagadni, hogy igenis léteznek általánosságok, ilyenek pl az, hogy az ázsiai nők jobban szeretik az európai férfiakat mint pl a feketéket, vagy az hogy a svéd nők jobban szeretik a néger férfiakat mint a fehéreket, illetve az is jellemző, hogy a falusi német nők jobban preferálják a német férfiakat mint nagyvárosi társaik. Ezeket kár tagadni.

Nyilvánvaló, hogy végül mindig az adott személy fog dönteni, de igenis léteznek alapvető általánosságok is.

2020. dec. 19. 10:19
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Magyarországról sokan azt sem tudják, hogy eszik-e vagy isszák. Az ötmillió "világhíres" találmányunk is csak itthon világhíres (egy-két kivétellel, persze). Tőlem a legtöbb külföldi olyanokat kérdezett, hogy "Magyar vagy? Várj, az valami szláv ország, nem?", "Feketék vagytok?". Na, erről ennyit.
2020. dec. 19. 10:23
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Ha így állsz hozzá, akkor teljesen mindegy, sehol sem fognak szeretni téged.
2020. dec. 19. 10:38
 6/23 anonim ***** válasza:
92%

Egyáltalán nem pc-skedtem az első válaszban. :D

Amiket leírtál ugyanúgy általánosítások, volt svéd barátnőm, meg több svéd ismerősöm, senkinek nem volt fekete párja és nem is vágyott rá külön, hogy legyen, de igaz, nincsenek olyan rasszista beágyazódások az agyukban mint nekünk pl, így nem is annyira tekintik problémának, ha valaki fekete.

Sztereotípiákra alapozni azt, hogy hova költözz Európán belül elég nagy butaság szerintem. :P

2020. dec. 19. 10:43
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Na nekem a tapasztalatom, a nyugati világban sokszor nem tudják mi van. Volt olyan marha aki megkérdezte tizenéve hogy tudom-e mi a banán. Mert ne értettem hogy hogy lehet jó a banán-sör kotyvalék.

Vagy ismerősömtől h ismerik e magyaroknál a harisnyát.

Vagy pl automatizálási mérnöktől megkérdi hogy tudja e mi az ip cím. Pont egy olyan ország lakója, akinek európában a legsiralmasabb a digitalizáció.

A keletnémetekkel viszont nagyon jó a tapasztalatom. Türingiában pl. Ismerik is a magyarokat, meg valahogy kedvesebbek, és nem lesznek hirtelen “diplomatikusak” amikor megtudják hogy magyar vagy.

2020. dec. 19. 11:09
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi ésszel mindegy hova mész, az értelmes nők kiröhögnek. Senki nem álmodozik egy magyar csődörről.
2020. dec. 19. 11:27
 9/23 A kérdező kommentje:

Akkor ha úgy tettem volna fel a kérdést, hogy "az ír vagy német nők utálják-e jobban a csóri magamféle osztojrópéereket?" akkor az jobb lett volna neked?

2020. dec. 19. 11:40
 10/23 anonim ***** válasza:
Nem mert eszed ugyan úgy nem lenne.
2020. dec. 19. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!