Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy munka alapú társadalomban miért nem állnak szóba a nők a normál munkásokkal társkeresőn?
Építőipari feldolgozóipari termelés húsipari munkások teszik ki az ország jó részét.
Manapság szinte minden férfi kollegám arra panaszkodik ha jól néz ki ha csak átlagos hiába próbálkoznak a nőknél vagy még a netes oldalon vagy első randi után vége az egésznek.Mikor szóba kerül ki mit csinál milyen melója van.
Pedig sokszor ezek a társkereső nők is 4-6 órát dolgoznak csak alig élnek meg és hasonló munkakörben vannak.
"keményen dolgozom"
Kemenyen tetszik bamulni a monitort.
"nem vagyok képes olyannal randizni, aki nem végez semmilyen munkát"
Tukrot is tessek a monitor fole/melle akasztani, hogy egyszerre bamulhassa a neni.....
40F incel
A gyári munkások nagyon visszamaradott gondolkodásúak általában. Dolgoztam már gyárban, de 10/10 pasinak két lábon járó punci volt a nő, az otthon gyereket nevelő feleségük "ingyenélő g3nyó" (szó szerint ezt mondták rájuk).
Hentes meg pl azért nem kellene, mert vega vagyok.
Nem kell mérnöknek lenni. Nem igazán bírom ezt a réteget se. Ezek meg már túl beképzeltek, és minél több a fizu annál fillérbaxóbbak.
A kutyát megb..nák 100 forintért.
A köztes réteg jön be. Pl autószerelő, kisgép szerelő, karbantartó
39f incel mostmár 40f incel
Az a durva, hogy amúgy MC Isti is most töltötte be a 40-et:D, ez most esett le.
"Az a durva, hogy amúgy MC Isti is most töltötte be a 40-et"
Kivancsi lennek az asztrologiai kepletere :)
40F incel
Hámmer csak a pínz számít a mai magyar társadalomnak mindenkinek, de legjobban a nőknek. Az a fontos, hogy tudjon tejelni a pasi, akit lehet lejmolni:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!