Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen csaj mit érez amúgy?
Anno én írtam rá ismerkedés céljából, ugye mint sokszor, nem lett belőle semmi. Ezzel nincs is baj.
Aztán rá 1 hónapra a semmiből, nekiáll lájkolni a képeimet, úgy hogy anno kikövetett és hozzám se szólt.
Vagy nem jött össze a kapcsolat mással és ahogy írták: ha nincs ló...
Vagy idő közben megtudott eólad valami pozítívat és elgondolkodott magán. Ezt csak úgy tudod kideríteni, ha újra nyitsz felé és idővel megbeszélitek. Nem kell rögtön a rosszabbik verzióra gondolni!
Ez olyan mint mikor mész reggel a wc- be nem nézel körbe csak megalkotod a kakaós csigát majd nincs wc-papír.Marad az újságpapí vagy trikó.
Kicsit más fura érzés lehet kellemetlen is ha mások meglátnák mit szólnának hozzá de legalább ez ott akkor kéznél volt.
Nekem volt valaki régen,aki nagyon tetszett,de féltem vele összejönni,így abbahagytam vele. Próbáltam később,jeleket adni ,hogy hátha él e még az ajánlat,mert megbántam.
Ilyen is előfordulhat .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!