Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivan, ha arra születtem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerdesekkel teli kérdése:

Mivan, ha arra születtem, hogy egyedül maradjak.? Mikor fogom elengedni őt? Kicsit hosszú lesz, de örülnék, ha elolvasnád.

Figyelt kérdés

24éves vagyok, eddig egy párkapcsolatom volt, az három évig tartott de mint útólag kiderült, nem volt hozzám hűséges.

Több év külön lét után mégis újra próbáltam vele, 1,5 hónapig tartott most közöttünk a dolog, mikor fény derült arra, hogy újra együtt van azzal, akivel évekkel ezelőtt is megcsalt.

Újra egyedül maradtam..

Kezdődhet megint a depresszió..

Miért nem tudom mindezek ellenére sem elképzelni azt, hogy én mással legyek együtt?

Valami mindig ő hozzá fűz, nem tudom elengedni..

Pedig tudom, hogy sohasem fog már megváltozni.

És ha már ez így marad örökké..?

Szeretnék már boldog lenni, érezni azt, hogy szeretnek, hogy fontos vagyok.

De az ismerkedés egyszerűen nem megy.

Mi tévő legyek?

jún. 2. 14:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

"Több év külön lét után mégis újra próbáltam vele"

Azóta szenvedsz a legjobban, ugye?

Sajnos ennek vége.

Nem ő volt az igazi. Ővele majd csak most vagy később fogsz találkozni.

jún. 26. 10:54
 12/24 Senior Séf ***** válasza:
33%

"Pedig tudom, hogy sohasem fog már megváltozni."

Miért NEKI kellene megváltozni? Ha megcsalt, TE VOLTÁL KEVÉS, te nem tudtad a szerelem olyan szikráját kicsiholni belőle, hogy észre se vegyen más pasit. Nem mutogatni kell, pajti, hanem tanulni a hibáinkból!

júl. 5. 19:27
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Pszichológushoz menj hátha tud neked segíteni elengedni!
júl. 5. 20:19
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

"bármit teszek esélytelen"

Nem igaz 7es, nem teszel semmit. Több kérdésed alá is többen, pl én is írtunk ötleteket, hogy hogyan tágíthatnád az ismerősi körödet, akiken keresztül potenciális partnerjelöltek jöhetnek a képbe. Ha reagáltál is ezekre, akkor is csak azt soroltad, az ötletek neked miért nem működnének.

Emlékszem meséltem egy saját történetet, hogy vonaton teljesen véletlenül jól jött az, hogy elkezdtem egy idegen nyelvet tanulni mert a lány akivel szemben leültem a vonaton is olyan országból származott, ahol ezt a nyelvet beszélték. És eltöltöttünk együtt egy hétvégét. Ezt le is írtam, hogy azért mesélem el, mert példának szánom, hogyan segíthet új dolgok megtanulása abban, hogy mellékhatásként megismerj új embereket.

Erre te elkezdtél fröcsögni, hogy de neked nem egyéjszakás kell, stb. Miközben nem mondtam én sem, hogy egyéjszakást kell keresned. Gondolom azóta sem tettél l*f*szt sem, nem mész emberek közé, ami nem baj, csak akkor a picsogást is érdemes befejezni, és ha nem akarsz semmit sem csinálni, akkor rendezkedj be az egyedüllétre.

júl. 6. 08:33
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

#12es válaszoló

Úgy gondolom nem voltam kevés, próbáltam neki mindent megadni, de rákellett jönnöm, hogy ez csak egy oldalú..

A kérdést tekintve nincs nagy jelentősége, de nő vagyok, ő pedig egy 33 éves férfi.

júl. 7. 09:12
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad már őt békén a saját érdekedben. Meg akarsz bolondulni? Éli az életét te meg rajta nyammogsz. Ha annyira oda lenne érted együtt lennétek még mindig. Nincsen Nagy Ő, de ha létezne is ő nem az!!! Fejezd be, hogy butaságokkal hülyíted magad. Nem kellesz neki, fogadd el és lépj már végre tovább!
júl. 13. 10:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fél megismerni másik férfit. Olyan mintha fejben azt gondolnád, hogy csak vele lehetsz együtt és máshoz nem tudnál hozzáérni.

Azt leírtad, hogy mit vársz egy kapcsolatban, találni is fogsz ilyen személyt ha engeded magadnak.

Kezd el valami csoportos tevékenységet munkán kívül, hogy legalább az esélyt megadd magadnak.

júl. 13. 20:28
 18/24 anonim ***** válasza:
31%
Légy türelmesebb önmagadhoz! Előbb ismerd meg! Utána ismerkedj!
júl. 13. 22:54
 19/24 anonim ***** válasza:
81%
7 - "Mégse kellek senkinek" - Honnan tudod? Próbálkozol folyamatosan?
aug. 4. 18:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Menj el szépen, keress egy pszichológust, aki szimpatikus, akiben megbízol. Aztán kezdjetek el foglalkozni szépen az alábbi dolgokkal:

1. Hogyan engedd el őt? Hogyan zárd le, szeress ki belőle, fogadd el hogy vége?

2. Hogyan értékeld a kapcsolatotokat. Mi volt benne jó, mi volt benne rossz számodra, számára? Mi az ami tanulságként levonható? Milyen igényeid vannak egyáltalán neked egy kapcsolatban?

3. Miért gondolod, hogy ő az igazi? Mi az amit triggerel benne olyannyira, hogy nem tudod elengedni? Miért bánthat téged, majd jöhet vissza és hagyhat el újra következmények nélkül? Miért van egy ilyen téves képed a szeretetről, hogy veled mindent meg lehet tenni? Miért nem értékeled magad úgy ahogy vagy és miért küzdesz ezért folyamatosan, évek óta?

Egyébként nagyon valószínű, hogy a rossz gyerekkori tapasztalataid miatt, ami alapján nem tanultad meg magadat értékelni, egy kapcsolatban elvárni a tiszteletet. Ezeken is érdemes gondolkodni, olvasgatni róla, illetve nagyon divatos jelenleg a sématerápia, nézz rá arra is.

aug. 23. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!