Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként jól látom, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként jól látom, hogy a társkeresés mai pocsék állapotáért a férfiak a hibásak?

Figyelt kérdés

Vállalni kell a felelősséget, ki kell mondani.

A férfiak lájkolgatják a nőket, szépeket írogatnak társkeresőn még a házsártos sárkányoknak is. A partyszemöldökös zsírosbödön csajokat is azzal akarják befűzni, hogy a külsejüket dicsérik. A mentálisan instabil, lila meg zöld hajú, orrkarikás altertrampliknak azt hazudják, hogy milyen izgalmas a "személyiségük".

Ha valami fonnyadt negyvenes nő kitesz egy fotót, amin a temun vásárolt nájlonbugyiban szelfizik a dzsuvás tükör előtt a fürdőszobában, csak úgy áradnak a kommentek, hogy "uu, de sexy vagy!"

A kritikátlan ömlengés teszi, hogy ma már a guruló hordócskák, póthajas vakolatmacák meg a horoszkópfüggő álértelmiségiek is atomjó bombázónak képzelik magukat. Férfiak, ezt elrontottuk.

2024. jún. 2. 07:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

"Bocs, de nem lehet egyedül tangózni, így a nő keze is benne van a buliban."

Tangózni nem lehet egyedül, de igénytelennek lenni igen.

2024. jún. 2. 14:49
 22/30 anonim ***** válasza:
62%

"Kinyílt a világ, a nők látják a jóképű fickókat a médiában, és azok kellenek nekik."

Mindig azok kellettek. Csak most dolgozunk, és egyedül maradhatunk ahelyett, hogy selejtet kéne választanunk."

Tehát akkor ha jól értelmezem azt mondod, hogy a sikeres és jóképű férfiak kellenek a mostani nőknek, mert kinyilt a világ. És utána gyakorlatilag kinyilatkoztatod, hogy mindenki más aki nem ilyen a férfiak közül, az selejt. Aztán meg azzal jössz hogy a férfiak vannak agymosva az elvárásaik miatt. Hát hallod, ehhez aztán kell pofa, hogy valaki ekkora arrogáns, lenéző és agresszív idióta legyen :D Nem fogok finomkodni, veled nincs mit. Pont a magadféle sértődött, egoista, nagyképű, mindenkivel ok nélkül flegma és undok trendizős antinő akiről egy másik kérdésben is szó van, hogy ezek pózolnak a tinderen és instán is. És valóban a túltolt figyelem, like, simpelés vezethetett részben ide. Ilyen "nőket" termel ki ez a helyzet. Szóval igen, ez kőkeményen el lett rontva.

2024. jún. 2. 14:54
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

22, instára nem töltöttem fel egy képet sem, és nem voltam soha társkeresőn.

Sokat elmond rólad, hogy szerinted az embernek nem lehet önbizalma valós megmérettetések miatt, csak online helyzetekből. Erről beszélek, a birka mindig birka marad. Kapcsold ki a gépet, sétálj egyet.

2024. jún. 2. 14:58
 24/30 anonim ***** válasza:
61%
23 felesleges ez a vergődés, ostoba potcselekves, értelmetlen
2024. jún. 2. 15:20
 25/30 anonim ***** válasza:

24, elfogytak az érvek, a távprofilozás sem jött be... legyen több szerencséd a következő ember trollkodásával.

Sajnálom, hogy ennyire felzaklattalak. Gondolkozz el rajta. A selejt emberek lájkjai nem érnek semmit. Olyan, mint anyukád bókjai. Neki mindig helyes leszel, de ez a való életben nem jelent semmit. Amikor 10 éves korod óta bácsik cuppognak neked, hamar kialakul benned egy selejtgyűjtő, ahova ezeket elteszed. Talán undort váltanak ki, mást nem.

Megértem, hogy a selejt férfiak szeretnék, ha a lájkjuk számítana. Ha bármi, amit tesznek, számítana. De inkább értékcsökkentő a hatása.

Nem az a valóság, hogy 'wow, kellek ennek a lúzernek, istennő vagyok', inkább az, hogy 'ennyire ronda vagyok, hogy ez a senki azt hiszi, érdekel a véleménye'?

2024. jún. 2. 15:28
 26/30 Barito ***** válasza:
22 Jól megmondtad neki.
2024. jún. 2. 16:16
 27/30 anonim ***** válasza:
25 unalmas középszerű nyafi
2024. jún. 2. 16:23
 28/30 anonim ***** válasza:

"Férfiak ezt elrontottuk"

Én nem rontottam el, mert nem csinálok ilyen ösztönlény faxságokat, ugyh engem kvára hagyj ki ebből, megértetted?

2024. jún. 2. 16:24
 29/30 anonim ***** válasza:
Azért álljon már meg a menet BAXXAMEG!!
2024. jún. 2. 16:24
 30/30 anonim ***** válasza:

14#

Azt hibáztatok, akit akarok.

Attól, hogy alacsony férfi vagyok, még nekem is lehet véleményem! (Habár a legtöbb nő szerint a magamfajta selejtnek kuss a neve.)

2024. jún. 4. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!