Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként jól látom, hogy a társkeresés mai pocsék állapotáért a férfiak a hibásak?
Vállalni kell a felelősséget, ki kell mondani.
A férfiak lájkolgatják a nőket, szépeket írogatnak társkeresőn még a házsártos sárkányoknak is. A partyszemöldökös zsírosbödön csajokat is azzal akarják befűzni, hogy a külsejüket dicsérik. A mentálisan instabil, lila meg zöld hajú, orrkarikás altertrampliknak azt hazudják, hogy milyen izgalmas a "személyiségük".
Ha valami fonnyadt negyvenes nő kitesz egy fotót, amin a temun vásárolt nájlonbugyiban szelfizik a dzsuvás tükör előtt a fürdőszobában, csak úgy áradnak a kommentek, hogy "uu, de sexy vagy!"
A kritikátlan ömlengés teszi, hogy ma már a guruló hordócskák, póthajas vakolatmacák meg a horoszkópfüggő álértelmiségiek is atomjó bombázónak képzelik magukat. Férfiak, ezt elrontottuk.
"Bocs, de nem lehet egyedül tangózni, így a nő keze is benne van a buliban."
Tangózni nem lehet egyedül, de igénytelennek lenni igen.
"Kinyílt a világ, a nők látják a jóképű fickókat a médiában, és azok kellenek nekik."
Mindig azok kellettek. Csak most dolgozunk, és egyedül maradhatunk ahelyett, hogy selejtet kéne választanunk."
Tehát akkor ha jól értelmezem azt mondod, hogy a sikeres és jóképű férfiak kellenek a mostani nőknek, mert kinyilt a világ. És utána gyakorlatilag kinyilatkoztatod, hogy mindenki más aki nem ilyen a férfiak közül, az selejt. Aztán meg azzal jössz hogy a férfiak vannak agymosva az elvárásaik miatt. Hát hallod, ehhez aztán kell pofa, hogy valaki ekkora arrogáns, lenéző és agresszív idióta legyen :D Nem fogok finomkodni, veled nincs mit. Pont a magadféle sértődött, egoista, nagyképű, mindenkivel ok nélkül flegma és undok trendizős antinő akiről egy másik kérdésben is szó van, hogy ezek pózolnak a tinderen és instán is. És valóban a túltolt figyelem, like, simpelés vezethetett részben ide. Ilyen "nőket" termel ki ez a helyzet. Szóval igen, ez kőkeményen el lett rontva.
22, instára nem töltöttem fel egy képet sem, és nem voltam soha társkeresőn.
Sokat elmond rólad, hogy szerinted az embernek nem lehet önbizalma valós megmérettetések miatt, csak online helyzetekből. Erről beszélek, a birka mindig birka marad. Kapcsold ki a gépet, sétálj egyet.
24, elfogytak az érvek, a távprofilozás sem jött be... legyen több szerencséd a következő ember trollkodásával.
Sajnálom, hogy ennyire felzaklattalak. Gondolkozz el rajta. A selejt emberek lájkjai nem érnek semmit. Olyan, mint anyukád bókjai. Neki mindig helyes leszel, de ez a való életben nem jelent semmit. Amikor 10 éves korod óta bácsik cuppognak neked, hamar kialakul benned egy selejtgyűjtő, ahova ezeket elteszed. Talán undort váltanak ki, mást nem.
Megértem, hogy a selejt férfiak szeretnék, ha a lájkjuk számítana. Ha bármi, amit tesznek, számítana. De inkább értékcsökkentő a hatása.
Nem az a valóság, hogy 'wow, kellek ennek a lúzernek, istennő vagyok', inkább az, hogy 'ennyire ronda vagyok, hogy ez a senki azt hiszi, érdekel a véleménye'?
"Férfiak ezt elrontottuk"
Én nem rontottam el, mert nem csinálok ilyen ösztönlény faxságokat, ugyh engem kvára hagyj ki ebből, megértetted?
14#
Azt hibáztatok, akit akarok.
Attól, hogy alacsony férfi vagyok, még nekem is lehet véleményem! (Habár a legtöbb nő szerint a magamfajta selejtnek kuss a neve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!