Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvált, lepukkant átlagember feldobná a külsejét mondjuk félmillás büdzsével, mit érdemes vennie?
#10, felőlem WC-n ülve is mosakodhatsz
A másik megjegyzésedről, meg aki már elmúlt 16 arról azt feltételeztem, hogy van egy minimális angol tudása. Pat dry --> finom, kissé ütögető mozdulatokkal teszed szárazzá az arcod, nem szétdörzsölöd.
Ha nem megy, írd be van róla kép is.
De amúgy a hidratálónak pont az a lényege hogy megköti a vizet, tehát az sem rossz ötelet, hogy kicsit nedves marad a bőr és úgy keni be, mert igazából úgy is kellene.
Fél millából nem sokra futja, max egy jó öltöny meg cipő de akkor karórád még nincs.
Vagy karóra de akkor vidéki suttyónak néznek ha a H&M ruházathoz veszed fel.
Manapság jönnek az emberek itt milliókkal csak elfelejtik h kb annyit ér mint 20 éve 5000 Ft. Régen annyiért kaptál egy telefont most 500 ezerért. Ennyike.. Az hogy valakinek 140 ezer a fizetése, és ezért számára meg mások számára is sok a 500 ezer az meg vicc kategória. Aki annyira hülye h elmegy annyiért dolgozni amiért más ember lehajolni se fog, és ezzel mások fizetését is lefelé tolja, az szánalom kategória, az ő hibájuk hogy itt tart ez az ország.
#11.
Valóban azt írtad hogy felkelés előtt, tehát értelem szerint az ágyban fekve ajánlod az arcmosást.
Ízlés dolga!
Valóban azt írtam, ügyes vagy hogy találtál egy hibát.
De mint mondtam, nekem mindegy hol mosod. Valószínűleg neked nem is muszáj moni, mivel az sem fog segíteni rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!