Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csajok a szép emberekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok a szép emberekkel beszélgetnek meg velük szemkontaktusoznak és online chatelnek, így hogy rúg labdába az átlagember?

Figyelt kérdés

máj. 6. 23:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Sehogy.
máj. 6. 23:27
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Átlag az átlaggal kezd….
máj. 7. 00:06
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Lemegy a pályára egy bogyóval és ami a csövön kifér, föl az égbe.
máj. 7. 03:40
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Az a baj,hogy a legtöbb haverom egyszerűen nem tud a nőkkel beszélni.

És akkor ugyanígy ők is sírnak nekem,hogy ők nem tudnak labdába rúgni,mert átlagos kinézetűek.

Nem ez nem igaz, egyszerűen csak nen tudnak kommunikálni a nőkkel.

máj. 7. 05:47
 5/13 anonim ***** válasza:
10%
4-es: valóban iagazad lehet, csak arra soha nem gondoltál, hogy miért van ez így? Nem lehet esetleg, hogy azért mert esélyt sem kaptak arra, hogy megtanulják? Senki nem úgy születik, hogy minden azonnal megy neki, ez is gyakorlás és tapasztalat függvénye. Aki viszont a kritikus időszakban, ami jellemzően a tini kor, nem kap lehetőséget, esélyt vagy egyszerűen bizonyos okok miatt ez kimarad nála, ne csodálkozzunk ha később még nehezebb, szinte lehetetlen helyzetbe kerül. És igen, sokaknál az az ok, hogy átlagos vag átlag alatti külsővel rendelkeznek/rendelkeztek. Elég az is, ha tini korban mondjuk kövér volt...
máj. 7. 06:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Én egy rakat átlaggal ismetkedem de mindig csak csalódom es kiderul hogy átlag alattiak és nem átlag.:(
máj. 7. 06:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Pf...

Olvasd el ezt:

Szerinted a ronda nőknek konnyu???

Teegalább egzisztenciával tudsz kompenzálni

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

máj. 7. 06:55
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Átlag ember menjen és ismerkedjen a kövér nőkkel ami az ő szintje.
máj. 7. 07:44
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
Ez a "nem kap esélyt" olyan szánalmas! Senki sem jótékonysági intézmény. Senki sem felelős mások sikertelenségéért.
máj. 7. 08:57
 10/13 anonim ***** válasza:
66%

4.#válaszoló vagyok

"Nem kap esélyt" szöveg szerintem is annyira szánalmas.

De ezt a haverjaimnak is elszoktam mondani akik ezen siránkoznak,akik ezt hozzák fel kifogásnak

A gyengeségeinken fejleszteni kell,az erősségeinkre pedig még inkább rá építkezni

máj. 7. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!