Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok a szép emberekkel beszélgetnek meg velük szemkontaktusoznak és online chatelnek, így hogy rúg labdába az átlagember?
Az átlag nem az átlaggal kezd, hanem az átlag nő is a szépfiút sokadik nőjeként ostromolja. Sok szépfiú sem tud nőkkel beszélni. Pl.
1. Olyan hülye hogy három szót nem tud kibökni egy ilyennek amikor már rajta csüng órákhosszat, hogy "menjünk fel hozzám".
2. Oda se mer menni, őt szedik fel.
3. Valamilyen nárcisztikus elmebetegség a szövege.
Egy jól kommunikáló átlagember sem dugja jobbra-balra a nőket minden hétvégén. Pl. már az a kiindulás hogy online vagy a magasságszűrő miatt meg sem jelenik, vagy like helyett X, élőben pedig az a kiindulás, hogy rá se néznek, beszélgetés esetén pedig szórakoztató szövegre is szűkszavúság, szépfiúkat keresi a tekintetével, elutasítás. A magasság és a jóképűség hiánya nem olyan gyengeség, hogy lefürdesz, mert büdös vagy.
"egyszerűen csak nen tudnak kommunikálni a nőkkel."
Ez mit jelent?
"egyszerűen csak nen tudnak kommunikálni a nőkkel."
"Ez mit jelent?"
Most pénteken
Házi buli volt az egyik haverunknál
( szülei elmentek a hétvégére)
Páran összegyültünk nála sörözgetés,grillezés a kertben mert csodaszép volt az idő.
A sörpadon mellettem ült egy haverom,amíg csak srácok voltunk addig beszélgetett a többiekkel velem is.
Aztán megérkezett a buliba a házigazda
3 csaj ismerőse.
Onnantól kezdve a mellettem ülő haverom,mintha megnémult volna.
Nemhogy a lányokhoz,de még hozzánk se nagyon szólt többet.
A sörét fogdozta és elmélyülten bámulta a műanyag tányérján lévő grillkolbászkákat,mintha valami roppant izgalmas dolog lenne rajta.
Én se ismertem egyik lányt se mégis megtudtam kérdezni tőlük,hogy milyen szakra járnak? hány félévük van még hátra? Hogy mentek a zh-k? Stb.
Pont az ilyen helyeken,helyzetekben lehet a legjobban ismerkedni,kisebb házibuli,zene sör csajok.
Ő pedig teljesen begubózott inkább magába, kizárva az egész társaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!