Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pszichológia hogy tud segíteni egy átlagembernek a csajozásban, például ha egy bárban van és oda akar menni egy csinos nőhöz hogy hazavigye?
Sehogy
Jarhatsz orvoshoz beszélgetni , attól nem leszel jóképű , vékony , gazdag és diplomás. Az orvos nem fog neked lakást meg autót venni ami a rajtengedélyhez kell.
Úgy tud segíteni, hogy ha a terápia hatására fejlődik a személyiséged, az önértékelésed, egész egyszerűen megváltozik a kisugárzásod. A pozitív kisugárzás pedig vonzza az embereket. A páromnak néhány hónapnyi terápia utána többen is mondták, hogy teljesen megváltozott a kisugárzása. Én akkor jöttem vele össze, tehát nyilván én is érzékeltem tudattalanul. :D
De nálam is működött, mert amikor összejöttünk, akkor utána egymástól függetlenül kb. 10 ember mondta, hogy teljesen megváltozott a kisugárzásom (nem tudtak még a kapcsolatomról).
A PUA dolgok azért nem működnek, mert amit a "PUA mester" (magabiztos, jó kisugárzású pasi) bemutat, ugyanaz egy őt utánozó inceltől szánalmas - mert más a két ember kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!