Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mit jelent, ha egy ismeretl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent, ha egy ismeretlen lány köszönt rám és ahogy elmentem mellette elkezdte köszörülni a torkát?

Figyelt kérdés

Ahogy jöttem le a lépcsőről, úgy rámköszönt, majd egy ugyanabba az irányba mentünk. Egy széles folyosó volt, így megelőztem, és én mentem elől.

Hallottam, hogy amikor mögöttem ment, köszörülte a torkát.

Ennek van valami jelentősége?

jún. 1. 12:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg ha ismeretlen lány, honnan tudod, hogy nem magas a hangja alapból?
jún. 1. 15:44
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Te sem láttál még p uncit csak képen🤡
jún. 1. 16:08
 23/28 anonim ***** válasza:
22, és akkor is eltakarta a szemét és az ujjai közül kukucskált.
jún. 1. 16:16
 24/28 A kérdező kommentje:

Lehet magas a hangja alapból, viszont már sok ilyet láttam, hogy sokan megjátszák és direkt magasabb vagy más hangon beszélnek. Pl. az egyik prosti is ezt csinálta mindig, amikor mentem hozzá, direkt magasabb hangon beszélt meg bókolt, hogy többször menjek.

Lehet azért köszörülte akkor a torkát, mert magasabb hangon köszönt.

jún. 1. 16:36
 25/28 anonim ***** válasza:
82%
4-es vagyok. Nemrég épp tök debil hangon köszöntem valakinek, mert meg kellett köszörülnöm a torkom.
jún. 1. 18:54
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem értem hogy nem egyértelmû neked ha hallod a csajt furcsa hangon köszönteni téged és aztán rögtön köszörüli a torkát, hogy akkor persze hogy a furcsa hang miatt köszörülte a torkát
jún. 1. 18:57
 27/28 anonim ***** válasza:
Kedves válaszadók! Mi a válaszainkkal elmehetünk a francba, a kérdező már rég eldöntötte magában a kérdést (legalábbis a hozzászólásai alapján),hogy biztos akar valamit tőle a lány és visszaigazolásokra vár.
jún. 3. 07:47
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy idióta 🤷 csak az ő igaza létezik, megmondták a hangok a fejében.
jún. 3. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!