Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent, ha egy ismeretlen lány köszönt rám és ahogy elmentem mellette elkezdte köszörülni a torkát?
Ahogy jöttem le a lépcsőről, úgy rámköszönt, majd egy ugyanabba az irányba mentünk. Egy széles folyosó volt, így megelőztem, és én mentem elől.
Hallottam, hogy amikor mögöttem ment, köszörülte a torkát.
Ennek van valami jelentősége?
Nincs.
Udvarias gesztus, hogy köszönt. Valószínűleg kiszáradt a torka,stb, azért köszörülte, semmi köze hozzád.
Először is, nem egy házban lakunk, hanem egy nagy kollégiumban, amiben kb. vagyunk 2-3000-en.
Másodszor meg ha csak egy köszönés lett volna nem írtam volna ki. De én kb. a lépcső tetején álltam, míg ő még a lépcső aljától sokkal messzebb, volt köztünk vagy 10 méter, és úgy köszönt előre, de ezen a "magas hangon", mint amikor beszélsz mondjuk a kutyádhoz és direkt ilyen nyünnyögős magasabb hangon szólsz hozzá, na ilyen hanggal köszönt nekem, hogy Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!