Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, randiznátok egy konzervatív, mégis házias pasival?
Szeret főzni, pl. csilis babot, pörköltet, ősszel meg pálinkát. Elmosogatja maga után az edényeket, meg a pálinkafőző üstöt, cefrés hordót is.
Ha a nőknek fontos az egyenlőség, meg hogy a pasi végezze a házimunka felét, akkor jó pont, ha ilyen a pasi?
"Szerintem a 'Netflixen erőltetik a sokszínűséget' duma önmagában sokat elmond egy emberről. Nem látatlanban ítélünk."
Tényleg erőltetik a sokszínűséget, rengetegen ki is parodizálták már emiatt az ottani sorozatokat. Ha te ezt nem így látod az nem liberalizmusodról hanem a kreténségedről tesz tanubizonyságot. Vagy szerinted az életszerű hogy minden 2. netflixes sorozat második epizódjában megismerjük az egyik meleg szereplōt, akiről kb egyből ki is derül hogy meleg? Érdekes én a való életben azt tapasztaltam hogy 20 éves már elmúltam mikor az első nyiltan meleg haveromat megismertem, nem pedig minden második héten egy újabbal :D
Azt ugye tudod kérdező hogy a pálinkafőzés, soha nem volt "női munka" :D vagy legalábbis már nagyon régóta nem az.
"csilis babot, pörköltet, ősszel meg pálinkát. Elmosogatja maga után az edényeket, meg a pálinkafőző üstöt, cefrés hordót is"
Azta! De jó, hogy nem nekem kell elmosnom a cefrés hordót 😅 És tud pörit meg chilis babot is? WOOOW! Már szaladok is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!