Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, randiznátok egy konzervatív, mégis házias pasival?

Figyelt kérdés

Szeret főzni, pl. csilis babot, pörköltet, ősszel meg pálinkát. Elmosogatja maga után az edényeket, meg a pálinkafőző üstöt, cefrés hordót is.

Ha a nőknek fontos az egyenlőség, meg hogy a pasi végezze a házimunka felét, akkor jó pont, ha ilyen a pasi?

2024. jún. 1. 12:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Minek főzöl pálinkát,eladásra vagy meginni?
2024. jún. 1. 12:59
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a "Netflixen erőltetik a sokszínűséget" duma önmagában sokat elmond egy emberről. Nem látatlanban ítélünk.
2024. jún. 1. 13:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy főz, mosogat vagy meccsre jár még nem lesz konzervatív valakiből. Vannak akik félreértik ezt és a kommunizmusban kialakult családi mintákat tartják annak, pedig nincs így.
2024. jún. 1. 13:17
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem, haverkodni sem szoktam ilyenekkel, nemhogy együtt éljek vele. A liberális gondolkodású vagy afelé hajlóakat szeretem.
2024. jún. 1. 13:38
 15/22 anonim ***** válasza:
44%

"Szerintem a 'Netflixen erőltetik a sokszínűséget' duma önmagában sokat elmond egy emberről. Nem látatlanban ítélünk."

Tényleg erőltetik a sokszínűséget, rengetegen ki is parodizálták már emiatt az ottani sorozatokat. Ha te ezt nem így látod az nem liberalizmusodról hanem a kreténségedről tesz tanubizonyságot. Vagy szerinted az életszerű hogy minden 2. netflixes sorozat második epizódjában megismerjük az egyik meleg szereplōt, akiről kb egyből ki is derül hogy meleg? Érdekes én a való életben azt tapasztaltam hogy 20 éves már elmúltam mikor az első nyiltan meleg haveromat megismertem, nem pedig minden második héten egy újabbal :D

Azt ugye tudod kérdező hogy a pálinkafőzés, soha nem volt "női munka" :D vagy legalábbis már nagyon régóta nem az.

2024. jún. 1. 13:39
 16/22 anonim ***** válasza:
78%

"csilis babot, pörköltet, ősszel meg pálinkát. Elmosogatja maga után az edényeket, meg a pálinkafőző üstöt, cefrés hordót is"

Azta! De jó, hogy nem nekem kell elmosnom a cefrés hordót 😅 És tud pörit meg chilis babot is? WOOOW! Már szaladok is!

2024. jún. 1. 14:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket az ételeket nem szeretem, se nem az intoleráns férfiakat akik olyanokat gyűlölnek, akik az ég világon senkinek se ártanak.
2024. jún. 1. 14:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez teljesen alap. Nem ezek alapján alakul a kapcsolat.
2024. jún. 1. 14:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Valami tenyeres-talpas parasztlànynak igazi főnyeremény!...
2024. jún. 1. 15:25
 20/22 anonim ***** válasza:
49%
Ha van összhang, pont nem azon múlik, hogy elmosogat-e.
2024. jún. 1. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!