Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek, ha a mai nők túl liberálisok, ezért
nem tudnak értékelni egy konzervatív férfit?
Keress hasonlóan korlátolt nőt, vagy alkalmazkodj az elvárásokhoz.
2024. ápr. 6. 13:32
Az neked liberalizmus, hogy a kapcsolatba mindkettő fél beletegyen? Ez így igazságos!
A nő miért legyen csicska egy "régimódi"- igazából lusta disznó mellett - amikor lehet egyenrangú partner, vagy egyedülálló? Álmodj szépeket.
Talán ki tudsz fogni egy (szexrab)szolgát aki téged szolgál. Egyre kevesebb van belőlük hála az égnek!
2024. ápr. 6. 13:33
Templomban pl. A mai nők többsége borzasztó liberális, a korkülönbsèg sem tabu már, 40, 50-es nök jönnek össze 16-18 èves fiúkkal, Budapest tele van ilyen abszurd párokkal.
A genetikai hátrány tudomànyos elmélet is bizonyítja, ami egyre felkapottabb a Harvardon, Oxfordon, Cambriden, Stanfordon, hogy mi 30asok labdába se rúgunk, pláne, ha hagyományos csalàdmodellben és szerepekben gondolkodunk.
2024. ápr. 6. 13:34
Nem tom, nekem nem jönnek szembe lila hajú bölcsészek.
2024. ápr. 6. 13:36
Én tudok értékelni egy konzervatív férfit.Rendes, csinos, szép nő vagyok, tudok főzni, háztartást vezetni, van munkám.Ja, igen.Dehát én el is várom, hogy eltartson a konzervatív férfi, emellett végezze el a férfi munkákat, kisebb-nagyobb javítani valókat a ház körül.Ja, hogy nem így gondoltad?
2024. ápr. 6. 13:39
Ha konzervatív férfi vagy, akkor gondolom eltartod a nőt, mégpedig magas színvonalon, ugye? Csak mert ha jól tudom, az a "férfi dolga".
2024. ápr. 6. 13:41
Ha lila a hajam de jól főzök és szülök neked 3 gyereket akkor melyik skatulyába raksz?
2024. ápr. 6. 13:49
Mit értesz konzervatív és liberális alatt?
2024. ápr. 6. 13:50
Vannak konzervatív nők is, de attól is függ mit értünk ezen szó alatt. A mai világban átlagembereknél nem reális, hogy egy keresetből megtudjon élni egy család, így természetes, hogy a háztartás vezetése is közös feladat. Meg azt is vedd figyelembe, hogy több nő tanul tovább már, mint férfi, szóval az is érthető, hogy más dolgokra is lesz igénye, mint a főzés, mosás, takarítás. Ez együtt jár a a fejlődéssel, nem ezt jelenti a konzervativizmus manapság szerintem. Inkább valami olyasmit, hogy néha tudja alárendelni a saját szempontjait a család érdekének és legyen kitartó a házasságban (férfira ez ugyanúgy érvényes).
2024. ápr. 6. 13:50
Adom #3as véleményét.
A baptistàk tàrt karokkal vàrnak.
2024. ápr. 6. 13:56
Kapcsolódó kérdések: