Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tévő legyek, ha a mai nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek, ha a mai nők túl liberálisok, ezért nem tudnak értékelni egy konzervatív férfit?

Figyelt kérdés
Csak az a tipikus "lila hajú bölcsészek" jönnek velem szemben. Mégis hol kellene próbálkoznom?
2024. ápr. 6. 13:30
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
68%

30

Én eltartom magam, de akkor egyenlőség van ám minden másban is... Akkor a pasikának is irány a konyha, takarítás, főzés, mosás és MINDEN. Ezen felül pedig az összes döntést közösen hozzuk.

Vagy ez, vagy akkor lehet konzervatívkodni meg vernyákolni a nemi szerepekről, de akkor rohadtul tartson el. Lehet választani.

Ja és továbbra sem hiszi el senki, hogy nő vagy.

szept. 10. 13:20
 32/60 anonim ***** válasza:
0%
Tartson el nyilvan, senki se irta h nem, de ha segedmunkas es anyossal laktok egy udvarba mert eddig er a takaro akkor is no vagy es nokent kell viselkedj 🤷🏽‍♀️ tovabbra se uti meg az ingerkuszobom h mit hisz el egy feminista, ti azt is elhiszitek h egyenlonek kene lenni a ferfiakkal szoval nem igazan mervado
szept. 10. 15:28
 33/60 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem az nem mérvadó aki magát értékesebbnek vagy alsóbbrendűnek tartja a másik nemnél. Ezek mind tanult szerepek. De mindenkinek ott a lehetősége, hogy olyan párt keressen, aki osztozik a nézeteivel. És nem, én speciel nem fogok két diplomával 3 nyelvvizsgával és saját ingatlannal mamahoteles segédmunkással leállni. Ez ne zavarjon, ha te ezt az életet szeretnéd, a te dolgod. De nem fogok egész napos munka után mások után takarítani, csak azért mert neki meggyőződése hogy az “női feladat”. Az menjen és lakjon az anyjával, nekem nem kell.
szept. 10. 15:51
 34/60 anonim ***** válasza:
0%

32

Nos ha tetszik, ha nem, a férfiak és a nők egyenlőek. Néhány agyhalitt vinnyogása ezen mit sem változtat...

szept. 10. 16:18
 35/60 anonim ***** válasza:
0%
33,34 rendben, akkor gondoljatok igy, szivetek joga.🤷🏽‍♀️de 50 ev feminista rinya (vagy 500) nem fogja a termeszet torvenyeit megvaltoztatni.
szept. 10. 17:41
 36/60 anonim ***** válasza:
82%
Olyan párkapcsolatban élek, ahol egyenlők vagyunk a barátommal, a munkahelyen nem ér megkülönböztetés, konkrétan férfiak is tartoznak a beosztottjaim közé, ahogy a felső vezetésben is sok a nő, a törvény előtt egyenlőek a nemek... Nem nagyon értem, miről pampogsz.
szept. 10. 17:44
 37/60 anonim ***** válasza:
82%
Milyen természet törvényei? Van mosogatás gén? Vagy porszívózás gén? A férfi pont ugyanolyan jól tudja ezeket megcsinalni, a többi hiszti.
szept. 10. 18:30
 38/60 anonim ***** válasza:
68%

#32 Hiába okoskodsz, ezt a privilégiumot a férfiak csak pénzzel tudják megváltani.Aki fizet mindent azért teszi, hogy ő legyen az úr a háznál és legyen súlya a szavának.

Ha a nő ugyanúgy pénzt keres, eltartja magát, akkor van hatalma mindenbe beleszólni, és fog is.

Te sem lennél másodrendű a saját házadban, ha mindenből ugyanúgy kiveszed a részed.

szept. 10. 19:58
 39/60 anonim ***** válasza:
44%

Az a baj, hogy a konzervatív férfiak többsége összemazsolázgatja magának a legelőnyösebb dolgokat, csakhogy ez nem így működik.

Olyan nincs, hogy a nő ugyanolyan keményen dolgozzon, majd csináljon meg mindent otthon, nevelje nagyrészt egyedül a gyerekeket, cserébe nem szólhat bele semmibe. Ilyen NINCS.

A férfi felvállalhatja a nagybetűs családfő szerepet, magas életszínvonalat biztosít a családjának, így nekik egy pillanatig nem kell aggódniuk az anyagiak miatt. Ilyen körülmények közt én azt mondom, oké, ha elvárja, hogy a házimunka és társai a nő feladata legyen. Ez egy fair deal. Nem azt mondom, hogy nekem tetszene, de ez egy tisztességes ajánlat.

Vagy mondhatja, hogy ő nem tud/nem akar eltartani egy családot, szóval a felesége ugyanúgy dolgozni fog. Teljesen rendben van, de akkor ő is ugyanúgy kiveszi a részét az otthoni munkákból. Figyelem, nem "segít", hanem ugyanolyan felelősséget vállal a házimunkáért, mint a nő.

Ez is tisztességes.

Minden férfi és nő kiválaszthatja, hogy neki melyik felel meg, de olyan nincs, hogy mindkettőből kell a jó, a felelősséget meg viselje a másik.

szept. 10. 20:17
 40/60 anonim ***** válasza:
0%
Pont ezaz utolso, hogy nem kotelessege a ferfinek magas eletszinvonalat biztositani. Egy rendes no akkor is megcsinalja a hazimunkat es otthon marad a pici gyerekkel, ha a ferje komuves vagy gyarban dolgozik 3 muszakbann. (Nyilvan ha ezen mulik a megelhetes akkor dolgozzon de nem arrol beszelek ).
szept. 11. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!