Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemzeti konzervatív udvarlás bejönne nektek, fehérnépek?
Figyelt kérdés
Ihaj csuhaj leányasszony,
Tetszel nekem, hinnye!
Ejj de formás a farod,
S kebled mint a dinnye!
Hejj, a női princípium
Soha meg nem árthat,
El is veszlek, vászoncseléd,
Szüljél nekem hármat!
2022. jún. 22. 17:48
1/14 anonim válasza:
Ha mindenki így udvarolna, kihalna a magyar nép.
3/14 anonim válasza:
Lehet, hogy a vármegye főispánja előírja az ilyetén udvarlást. Itt már semmi sem lehetetlen. Kis magyar abszurd.
4/14 anonim válasza:
Ez nem konzervatív ez tahó. Na kb rólad mintáznák az nőgyűlölő incel szobrát.
6/14 anonim válasza:
Ezúttal kicsit szétcsúszott a ritmus és a szótagszám, egyik alkalommal sokkal jobb volt a vers, de ne add fel, van ritmusérzéked.
7/14 anonim válasza:
Elvitetnének a pandúrokkal a vármegyeháza tömlöcébe.
8/14 anonim válasza:
Ez mióta konzervatív? Hagyományosnak, falusinak az, de a mell meg a seggdicsérgetés/mánia a konzervatívtól elég messze van...
Amúgy alapvetően nem jön be, kiv. ha már ismerjük egymást, tudjuk, mi merre hány méter és érezhetően csak viccből lenyom nekem egy ilyet kettesben.
10/14 anonim válasza:
Eszed, mint a tenger,
Ásd el magad, ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!