Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs barátnőm és soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs barátnőm és soha nem is volt, akkor ettől tényleg meg lehet bolondulni?

Figyelt kérdés
És tényleg sokkal jobban menne az élet ha lenne barátnő meg szexuális életem? És mit lehet tenni ha valaki senkinek se tetszik?

2024. máj. 31. 18:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul már eljárt felettem az idő. 32F
2024. máj. 31. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Mit lehet tenni? Hát például kihúzni a fejedet a s*ggedből, és kezdeni valamit magaddal, nem csak úgy élni bele a vakvilágba.
2024. máj. 31. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Dehogy.:)

Viszont, ha emellett még programozni sem tudsz, az már komoly gond. :D

2024. máj. 31. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

1. A "megbolondulni" nyilván túlzás, erős kifejezés. Frusztrálódni, megkeseredni, depresszív állapotba süllyedni viszont nagyon simán lehet tőle, és ez nem egy abnormális reakció, bármennyire is annak próbálják titulálni.

2. Hogy jobban menne-e az élet, az rengeteg egyéb tényezőn múlik, de ha a legfőbb akadályozód a motiváció hiánya, akkor valószínű, mert óriási löketet tud adni.

3. Tenni, ha senkinek nem tetszel vagy csak olyanoknak, akik neked nem, aligha tudsz bármi ÉRDEMIT. Egy látogatás a fodrásznál vagy a ruhatárad átalakítása nem fog vonzóvá tenni, de legalább egy csomó pénzed repül ki az ablakon, és még rosszul fogod érezni magad, ha nem az utálatos új ruhák vagy fazon miatt, akkor a fölösleges pénz-, energia- és időbefektetés miatt.

Még bő 1 hónapig én is 32, csak N, szintén sikertelen

2024. máj. 31. 19:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

4

"Tenni, ha senkinek nem tetszel vagy csak olyanoknak, akik neked nem, aligha tudsz bármi ÉRDEMIT. "

Ezen mondatod után rögtön levágtam, hogy nő vagy.

Az, hogy tetszel több embernek, csak a te vársz a szőke hercegre akit a saját fejedben alakítottál ki, az nem egyenlő azzal, hogy sikertelen vagy.

A sikertelenség az, amikor nem tudsz senkivel kapcsolatot kialakítani, nem pedig az, amikor várod a Ryan Gosling típusú férfiakat, mert az egód az egekben van.

2024. máj. 31. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért az idő még nem járt el felettef.Ne ülj a szobában menj közösségi terekre,koncerte ismerkedj bátran.Jönni fog a nagy ő.
2024. máj. 31. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha van hajad, és nem kopaszodsz....akkor még van remény.
2024. máj. 31. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:

5: Az a mondat(rész) nem arról a tévhitről szól, ami a te fejedben (is) van.

Hogy érthető legyen: kisétál a kérdező vagy épp te Budapest vagy más város megfelelő helyeire, lesznek nagyon szimpatikus és vonzó csövi nénik, hidd el, kellenétek nekik... Csak nektek eszetekbe sem jut náluk és egyéb hasonlóan "színvonalas" hölgyeményeknél próbálkozni valamiért 🤔 Ezzel szemben felénk, nők felé ugyanennek a kategóriának a férfi képviselői kifejezik tetszésüket. Ahogy nekünk, úgy nektek is adott a lehetőség velük kapcsolatot kialakítani, tehát máris bukik az állítás, hogy nektek bezzeg senkivel. Csak azt ne állítsuk már be sikernek, ha összejöhet egy vonzalommentes, pocsék szex vagy kapcsolat...

2024. jún. 1. 07:46
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Bebolondulni talán nem lehet, de az egészségre nincs jó hatással, a hosszútávú testi kielégületlenség, ez biztos.

Némely esetben fizikai betegség is lehet, csak az emberek nemis tudnak róla, hogy mitől betegedtek meg.

Én pl nehezen tudok aludni, reggrl korán ébredek, nem tudok visszaaludni, gyakran fáj a fejem, ingerült,feszült vagyok.

Tudom, hogy egy jó kapcsolat, 100%-os megoldás lenne ezekre a problémákra.

Persze akkor meg más problémák jelentkeznének, de azok már kellemes problémák lennének.

2024. jún. 1. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Meg
2024. jún. 1. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!