Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet attól bolondulni ha az ember szeretne barátnőt de nem sikerül semmi?
Nagyon szeretnék de béna vagyok az ismerkedésben. Sosem volt még barátnőm. Kezdem azt érezni hogy nem is lesz mert valamiért bennem nincs meg az hogy vonzó, férfias legyen egy lánynak.
Annyira rossz érés hogy akivel ismerkedtem lány nem engem választott és a fbon látom hogy kivel jött össze és ő sokkal jobban néz ki, meg gondolom viselkedésre is jobb.
Senkinek érzem magam :(
ja meg lehet bolondulni ettől is.
De gondolj a következő valóságra: soha senkit nem fog érdekelni, hogy bánatos vagy, az sem , hogy nincs barátnőd, magasról le fogja sz**arni mindenki, hogy mivan veled.
6
Nem a hátam mögött ápold a hírnevem. Köszi
Biztos meg lehet, sok mindent lehet, lehet sírni-ríni meg lehet változtatni is az életünkön ám.
Azért a csajozás meg az önismeret nem egy olyan dolog, amit ne lehetne megtanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!