Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idő után meg lehet attól bolondulni hogy az ember szeretne barátnőt de nem tud taláni?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt, már évek óta szeretnék. Ha belegondolok abba hogy mióta szeretnék és azóta semmi változás nem történt nagyon gáz. Meg hogy már ennyi idősen kb mindnek volt már kapcsolata.
Eddig csak addig jutottam hogy megöleltem egy lányt, meg megfogtam egyszer a kezét. Ennyi. Én megszerettem őt de ő engem nem szeretett.
25f
2021. jún. 24. 09:05
1/7 anonim válasza:
Meg lehet, vagy helyére akár össze is szedheted magad.
2/7 anonim válasza:
ismertem több olyat aki azért nyírta ki magát mer elhagyta az asszony tehát abba is bele lehet őrülni , de csak egy olyat aki konkrétan a nő hiányba " lett furcsa"
3/7 anonim válasza:
Egy idő után abba lehet beleőrülni ha feleséged van.
4/7 anonim válasza:
A szeretethiány is rossz, de a párkapcsolat sem fenékig tejfel. Azért is tenni kell.
5/7 anonim válasza:
A nők egy idő után unalmassá válnak. Slamposságukról, kövérségükről, büdösségükről már tényleg szó se essék...
6/7 anonim válasza:
Inkább pszichológushoz menj el az őrülés elött
7/7 anonim válasza:
Hát, hogy megbolondulni lehet-e tőle, azt nem tudom, de nagyon könnyen átcsúszik az ember abba az állapotba, amit az angol pszichológiai szakirodalom resentment-nek hív. Magyarul nincs rá egy szó, leginkább az közelíti meg, hogy megkeseredett, dühös. Akinek állandó sérelme van és nem elégülnek ki a vágyai, az lesz ilyen. Minden mindegy neki, nem akar másoknak jót, hisz neki se lehet jó, sőt, attól érzi jól magát, ha azt látja, hogy másoknak is szar, és le akarja verni a jogos sérelmeit a világon. Ez egy destruktív állapot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!