Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg lehet bolondulni abba ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet bolondulni abba ha az ember nem találja meg a párját?

Figyelt kérdés

Úgy igazán 19-20 éves koromtól szeretnék barátnőt, azóta már évek teltek el de továbbra is semmi. Nem tudok előrébb lépni ebben a témában. Mindig azt gondoltam hogy majd egy év múlva talán lesz, de változatlan a helyzet. Nem tudom hogy mit csináljak, élőben nincs rá alkalmam.

Úgy érzem sosem lesz barátnőm, vagy ha igen akkor olyan akivel nem illünk igazán össze, és nem is tetszik.

Nem nézek ki olyan rosszul, és emberileg is rendes, jólelkű vagyok, lehet túlságosan is. De nem jutok el addig egy lánnyal sem hogy megismerjen:/

2020. aug. 15. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit érzel a probléma okának/okainak?
2020. aug. 15. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:
38 vagyok, még nem kattantam be...
2020. aug. 15. 19:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Szard le. Nem ők az élet értelme. Egyedül is tudni kell élni
2020. aug. 15. 19:57
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Ez a rész nem tetszik:

"Mindig azt gondoltam hogy majd egy év múlva talán lesz, de változatlan a helyzet. Nem tudom hogy mit csináljak, élőben nincs rá alkalmam."

????

Azt gondoltad, hogy egy év múlva talán lesz, ez nem így működik, hogy majd lesz, meg majd bekopog az ajtómon. Élőben nincs rá alkalmam. Üres kifogás.

Nem teszel te semmit az ügy érdekében, ne is számíts így párkapcsolatra.

Feltűnt egyébként másnak is ezen az oldalon, hogy mindig azok panaszkodnak ezen, akik AZT HISZIK, hogy tesznek valamit az ügy érdekében, de csak várják a sült galambot és nem tesznek semmit?

Hát így nem is lesz sikeretek. Ezt borítékolhatod.

2020. aug. 15. 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézel ki rosszul ? Akkor már kaptál kezdeményezést többször is igaz? Na ugye hogy nem jó a külsőd mégse..
2020. aug. 15. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

Akármibe bele lehet bolondulni ha nem egészséges, hanem megszállott hozzáállásod van.

Ha mondjuk akörül forogna az egész életem, hogy még nem jártam pl Japánban, miközben mások kimehetnek, sőt le is telepedhetnek ott, míg én csak fantáziálgatok arról hogy ott vagyok, míg erős kudarcérzésem van, akkor ja, bekattannék pár év után. Még annyi sem kéne.

Ha viszont itt van tartalmas életem, és azzal törődöm amim van, akkor simán lehet normális életem.

Ugyanez van a párkapcsolatokkal is.

Ha csak ez hiányzik az életedből, akkor rendkívül kiváltságos vagy. Ha megtanulod élvezni amid van, akkor kiegyensúlyozottabb is leszel, és nem fog rajtad erzodni hogy görcsösen akarsz barátnőt (ami nagyon taszító tud lenni)

Plusz szerezz női barátokat. Csak beszélgess nőkkel, barátkozz nőkkel úgy, hogy nincs benned semmiféle hátsó szándék és megfelelési kényszer. Az is segít.

2020. aug. 15. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

"Meg lehet bolondulni abba ha az ember nem találja meg a párját?"

Csak az érzelmileg / pszichésen beteg, társ- és / vagy kapcsolatfüggő embereknek lehet ebben megbolondulni, kedves kérdező.

2020. aug. 15. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

"emberileg is rendes, jólelkű vagyok, lehet túlságosan is"

Felhívnám a figyelmedet, drága kérdező, hogy ilyet filmekben általában sorozatgyilkosok meg hasonló, sunyi perverz bűnözők szájából szokott elhangozni az olyan jelenetekben, amikor mit sem sejtő átlagemberekkel beszélget. Gondolkozz el ezen. Már ha van hozzá elég agyad.

2020. aug. 15. 21:27
 9/11 A kérdező kommentje:

Felhívnám a figyelmedet, drága 8-as válaszoló!!!

Jó beteg lehetsz ha ilyen filmeket nézel, lehet inkább veled van a baj. Meg ne filmhez hasonlítsd a való életet.

2020. aug. 15. 22:05
 10/11 anonim ***** válasza:
#9: pl. Hitchcock filmjeiben, meg ilyen 50-es, 60-as évek krimi thrillerekben. Ahhoz aztán marhára betegnek kell lenni XD
2020. aug. 15. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!