Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bolondulni attól hogy az ember nem tud barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta szeretnék. De nem találok meg nem is vagyok jó a csajozásba. Rossz hogy nincs egy olyan lány akivel szerethetnénk egymást, meg akivel szexelhetnénk:) Attól félek hogy lehet sosem lesz.
Meg lehet bolondulni a női lélek/test hiányától?
24f
2020. febr. 4. 18:58
3/7 anonim válasza:
Pedig van ilyen lány, sőt több ilyen is lehet. Viszont sosem tudod meg kik azok amíg nem szólítod meg, nem kezdsz el velük beszélgetni, ismerkedni. Saját magától egyik nő sem fog odamenni hozzád, neked kell kezdeményezned.
Na rinyálsz tovább, vagy inkább megpróbálod kideríteni kik lehetnek ezek a lányok akikkel kölcsönös lenne a szimpátia?
4/7 anonim válasza:
hosszútávon lehetnek mentális problémák,szerintem nem egy egészséges állapot. ha az ember vágyik egy nőre/szexre és csak kudarc éri az biztosan lélekölő. ilyenkor érdekelne hogy merre keresed te például a lehetőséget az ismerkedésre.
5/7 anonim válasza:
Disco,bulik,facebook,tinder hogy csak pár lehetőséget említsek. Csak menj oda egy csajhoz és szólítsd meg,hívd meg valamire,mindezt egy mosollyal a képeden.
6/7 anonim válasza:
Igen, meg lehet bolondulni. Nekem nagyon sokàig nem volt párkapcsolatom..., most hogy van olyan nyugtató érzés, de még új. Viszont fantasztikus érzés. Ôszinte legyél, abszolút önmagad, ne szégyellj semmit ez vagy te, ezt add és szeretetet, kedvességet a kiválasztottadnak. Legyen az Bárki. Próbáld meg. Ha nem megy, majd lesz más. Légy nyitott és hamarosan összejön. Én most szokok bele ebbe az új dologba, de egyedül/nèlküle már nem szeretnék/nem tudnék lenni, inkább a halál.
7/7 anonim válasza:
Mikor már nyomja az agyad, verd ki! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!