Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet attól bolondulni ha nem tudok barátnőt találni?
22 vagyok és még szűz:(
Ettől meg lehet bolondulni hogy szeretnék valamit nagyon de nem jön össze. Unalmas így az élet.
akkor keress aktívabban.. változtass módszert.
Minden lánynak a farkadról készült képet küldözgeted tinderen, akkor ne lepődj meg ezen az eredményen.
A barátnőt nem találják az emberek.
4.
Hogy van az, hogy minden ilyen kérdés alatt automatikusan erre a "farokküldözgetésre" gondolsz, még úgy is, hogy semmit nem lehet tudni a kérdezőről?
Ha érintett benne, akkor jogos, de ha nem akkor nagyon sértő feltételezés, szándékosan bunkón előadva.
6.
Ez puszta spekuláció, semmit nem tudunk a kérdezőről.
Szerintem az a problémad,hogy csak nyavajogsz. Egy nőtöl várod,hogy jobb legyen az életed. Én is pont ilyen voltam. 24évesen lettem férfi! Addig minden és mindénki hibás volt. Rájöttem,hogy azért nem találok senkit mert egy vagyok a százbol. Elkezdtem egyedül fejlődni, kóndiba jártam,lett hobbim, rengeteg uj barátom és akkor betoppant á nagy ő az életembe akiröl már régen lemondtam.
Talán fura,de már 6éve együtt vagyunk. Ugye annyit voltam egyedül,hogy megtanultam mindent amivel leveszem a lábárol. Lazán főzök,mosogatok,takarítok. Nem felejtem el a dátumokat, ha nehéz napja van akkor este megmaszírozom. Olyan apróságok amiket egy olyan aki 16éves kora óta csak használja a nőket nem ért meg.
Hátha tanulsz te is a dologbol és egyedül próbálsz boldog lenni,hogy valaki csatlakozzon az utadhoz és így már közösen menjetek a boldogság útján tovább.🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!