Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet attól bolondulni ha nem tudok barátnőt találni?
Figyelt kérdés
22 vagyok és még szűz:(
Ettől meg lehet bolondulni hogy szeretnék valamit nagyon de nem jön össze. Unalmas így az élet.
2021. máj. 22. 15:34
11/13 anonim válasza:
Az ötös és hetesnek teljesen igaza van.
12/13 anonim válasza:
9-es. Igazad van. Én is most indulok el ezen az úton. :) Most váltom le a káros hobbimat (konzol játék, begyepesedés otthon, stb.) És pont én is terembe fogok járni, ismerkedni ide-oda stb. :) Ezekre rá kell jönni. A szerelem akkor fog megtalálni, amikor már készen állsz rá. Ha nem lépsz ki kedves kérdező a komfort zonádból akkor sose lesz előre lépés. :)
13/13 anonim válasza:
Nekem mondjuk sokat segített egy új hobbi. Előbb-utóbb minden hobbimat meguntam persze a magány miatt, de ez most egyelőre vadiúj.
Motor és autószerelés (jó, csak kókányolás, mert nincs végzettségem). Mindenki hülyének néz, de én élvezem.
Az elmúlt hetekben persze az idő nem kedvezett. Valamikor a nyár elején ásatunk egy aknát, és akkor neki tudok állni az Opelemnek (olajcsere, kipufogó), meg a családi Suzukinak, amit talán még meg tudunk menteni a bontótól. Pénzt nem kéne túl sokat rákölteni, ha mi csináljuk, csak a munka sok vele.
21F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!