Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mit kell ahhoz tennie a másik félnek, hogy reppenjen a törlés, tiltás? És ki mikor szokta ghostingolni a másik felet?

Figyelt kérdés

#törlés #tiltás #ez most nem sikerült
2024. máj. 29. 09:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Végül is igen, lehet így is beszélni meg bánni az emberekkel, ahogy normális ember a kutyával se. Takarodj... Aztán ha magához hasonló suttyóval került párba, ne csodálkozzon ja jól meglegyinti érte. Bár sokan ilyenkor is rájátszanak az ártatlan áldozatra, hogy ők aztán nem tettek semmit, a másik egy idegbeteg. Egy ideje már nem tudok azzal az őszinte naivitással tekinteni ezekre a storykra, mint egykor.
2024. máj. 29. 15:33
 12/28 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon helyesen használtam a takarodni szót, remekül ráéreztem, hogy ki vagy, mi vagy.

Egy retkes bántalmazó vagy (lelkületben biztos, tettekben még lehet, hogy nem), jó eséllyel nárcisztikus.

Meglegyinteni? Miért is? Mert nem kér belőled, és neked elfogadhatatlan az ok, vagy épp úgy gondolod, hogy félreértett és hülye a másik?

Elmondom, úgy működik, hogy akkor is bármikor joga van a másiknak nem kérni belőle, ha az az oka, hogy nem szereti a piros színt, és te piros alsógatyát vettél fel.

Akkor is, ha a hormonok miatt változott meg a hangulata.

Akkor is, ha valami szerinted ártalmatlan cselekedeted ő irritálónak vagy ártalmasnak tartja.

Ha ennyire gusztustalannak, elfogadhatatlannak és hülyének tartod, akkor egyszerűen örülj, hogy megszabadultál tőle, és keress normálisat.

De ha te meglegyintésen fantáziálsz, vagy fröcsögsz, hogy márpedig nem így megy, akkor kilométerekkel vagy a másiknak a szintje alatt, egyenesen beteg vagy.

És de igen, a másik az áldozat. Tény, hogy neki szíve joga törölni, tiltani, nem kérni belőled, nem tartozik neked az idejével, társaságával, ha ő nem akarja, és teljesen mindegy, mi az oka, szabad ember, ezek után zaklatni, megütni senkinek nincs joga.

Hisztériázni, és anonimitás mögött picsogva kikérni magadnak van jogod, ez tény, csak akkor számolj azzal, hogy itt mindenki olyan szót használ rád, amilyet akar, és úgy ítél meg, ahogy akar, nemcsak neked van jogod minősíteni mások viselkedését.

Szóval igen, áll a takarodni szó, és köteles vagy elfogadni, ha valaki nem kér belőled, és a rendőrséggel is számolhatsz, ha tettekben is megnyilvánul az el nem fogadásod.

2024. máj. 29. 16:03
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Olyat én is tiltanék aki magyarázza hogy miért jogos az erőszak….
2024. máj. 29. 16:08
 14/28 A kérdező kommentje:

12-es az igen, te aztán komplett elmebeteg vagy, had gratuláljak :D Ki írta hogy én rólam van szó? És akkor pár kommentből megállapítasz divatos személyiségzavarokat noname kommentelőkről, hát igazi őstehetség vagy! És hogy tisztázzuk, én nem támogatom az erőszak semmilyen formáját, a nők elleni fizikait meg aztán végképp. De az egyre több nő által elkövetett verbális bántalmazást se. Én azt mondom hogy ezek az erőszakos esetek nem annyira fekete fehérek, főleg amik manapság ennyire kezdenek megszaporodni. Ha kicsit jobban beleás az ember, érdekes dolgokat lehet találni. Tudom mert már többnek is utánajártam alaposabban, puszta kíváncsiságból.

És ha te civilizálatlan barbár, idegbeteg módjára hörögsz valakinek hogy takarodjon, mindezt a semmiért, akkor lehet ő is hamar kijön a béketűréséből, és ugyanolyan civilizálatlan barbár módon fog rá reagálni, amit te kiprovokáltál belőle. Vagy miért, neked gátlástalanúl tombolni szabad, és mindenki dögöljön meg aki megemlíti hogy esetleg retorzió is történhet néha, ha véletlen épp emberedre találsz? Kicsit elszaladt veled a ló úgy érzem, a saját érdekedben állítom hogy gondolkodj el ezen, mert manapság tényleg könnyű bajba kerülni, sok ember van konstans idegállapotban. Bár részben a magadfélék miatt is, ha jól sejtem.

Ja és ha már diagnosztizálás, ha a gyűlölettől fröcsögő, frusztrált és idegbeteg írásodat megmutatnám egy tényleges pszichológusnak, hát érdekes következtetéseket vonna le belőle. Szerintem kezeltesd magad minél előbb, amíg nem késő! Még számodra is van remény és megváltás.

2024. máj. 29. 16:36
 15/28 anonim ***** válasza:
50%
Csak akkor tiktok ha zaklat.
2024. máj. 29. 18:41
 16/28 anonim ***** válasza:
31%

"te aztán komplett elmebeteg vagy, had gratuláljak :D"

Hát, mondjuk úgy, hogy a magadfajtától annyira nem hat meg, sőt, az jó jel, ha te nem tartasz normálisnak.

Csak azért írok, hogy mások okuljanak esetleg, ha akarnak, és nehogy valaki, aki befolyásolható, hitelt higgyen a szavadnak.

Már az első oldalon megvoltak a red flag-ek, hogy elmebeteg vagy.

" Azt hiszik ők a világ közepe, mindenki másnak hozzájuk kellene alkalmazkodni, a pillanatnyi szeszélyeikhez. Ilyet nem szabad!"

Itt árultad el magad.

De igen, alkalmazkodsz mások "szeszélyeihez", ha a "szeszélynek" épp az a hozadéka, hogy a másik letilt, és nem akar veled tovább kommunikálni, meg semmit sem.

Igen, SZABAD.

Ezt nem vagy képes megérteni.

Ha ő a hangulatingadozása miatt dönt épp úgy, hogy nem beszél veled, akkor is szíve joga letiltani.

Bármikor bárki dönthet úgy, hogy minden interakciót befejez veled. Te ehhez köteles vagy alkalmazkodni, mert ha nem teszed, az büntetőjogi kategória.

Még indokolnia se kell, vagy akár a világ leghülyébb indokát is bedobhatja neked.

Akkor is békén fogod hagyni.

Ha ezt nem érted meg elsőre, akkor bizony számíthatsz olyankora, mint például a "takarodj". Vagy rosszabbra.

" És hogy tisztázzuk, én nem támogatom az erőszak semmilyen formáját, a nők elleni fizikait meg aztán végképp."

Ha nem támogatod, akkor nem relativizálod, és álmodban se mondasz olyat, hogy valaki kiprovokálta vagy magára hozta.

Pláne nem verbálisan vagy gesztusokkal.

Nincs olyan, hogy valaki szerinted leértékel, vagy a szeszélyei miatt letilt valakit, és ha a másik nem ért belőle, akkor jöhet a "retorzió", ha mondjuk a 2. vagy 3. alkalommal már durvább szavakkal jelzi, hogy hagyják már békén.

Aki nem támogatja az erőszakot, akkor megérti.

Megérti, hogy annak a két embernek onnantól nincs egymással dolga. Ha értelmes és önbecsülése van, akkor azt is megérti, hogy így jobb.

És de, a nárcizmus egyik tünete lehet, ha valaki nem fogja fel. Mivel azon kívül, hogy odacsapjon a sérült önérzete miatt, semmi értelme nincs hisztizni.

Fel kell fogni, hogy nem kérnek belőled és kész.

"Vagy miért, neked gátlástalanúl tombolni szabad, és mindenki dögöljön meg aki megemlíti hogy esetleg retorzió is történhet néha, ha véletlen épp emberedre találsz?"

Nyugika, fordítva szokott inkább történni.

Baxtam és szorítottam már férfit a falhoz jó erősen, hogy el tudjon menekülni a helyszínről a nő, akit épp "kérdőre vont". :)

Inkább ők nem számítottak rá, hogy emberükre találnak, és nem mindenki akkora birka, hogy hagyja kiélni az elmebetegségüket.

" Én azt mondom hogy ezek az erőszakos esetek nem annyira fekete fehérek, főleg amik manapság ennyire kezdenek megszaporodni. "

Mint kifejtettem, de, fekete-fehérek, pláne az említett esetekben.

Megszaporodni pedig nem kezdenek, nincs több, mint évtizedekkel ezelőtt.

Maximum több visszhangjuk van, mert bizonyos mozgalmaknak hála kevesebben tűrik és hagyják szó nélkül.

2024. máj. 29. 19:16
 17/28 A kérdező kommentje:

De igenis van retorzió sok esetben, lásd elcsattanó pofonok, és egyéb nem túl finom következmény. Attól hogy a te kis feminista, cukormázas kis mesevilágodba ez nem fér bele és rettegsz tőle, attól még ez a valóság hahó :D Nyiss meg egy híroldalt és látni fogod!

Az erőszakos hisztid meg egyenesen szánalmasan nevetséges, hogy még te papolsz nárcizmusról, amikor te vagy itt az aki a sajátjától minden eltérő véleményt ha tehetné betiltaná erőből :D A hősködős mesék is hidegen hagynak, valamiért nem igazán hiszem el neked bocs, de ez van. Az meg hogy személyeskedsz egy általános kérdés alatt és ilyen stílusban, szintén csakis kizárólag téged minősít. De ha már személyeskedünk tudom mi a helyzet én is, szerintem te kaptál már ki a nagyképű és kiállhatatlan, egoista stílusod miatt. És annyira szépen be lettél csicskítva ott és akkor, hogy azóta is ezen deriliálsz, és kaffogsz mindenkire akiről hasonlót feltételezel. Többnyire persze tévesen, dehát akinek kalapácsa van, az mindent is szögnek néz ugye. Ja és persze szigorúan csak neten, élőben meg behúzod a füled farkad, ismerem jól az ilyet már :D Na hagyjuk is.

2024. máj. 29. 20:02
 18/28 A kérdező kommentje:
Az is érdekes lelkivilágról és értékrendről árulkodik, hogy mennyien lepontozták a 4-est, holott hasznos választ adott. Tényleg ez a jelenkor? És akkor ezek szerint még annak áll feljebb aki becsapja inkorrekt módon a másik felet, meg aki rázúdítja az idegbetegségét? Vagy csak azért pontoztátok le, mert a nővel szimpatizáltok nemi alapon? Vagy hasonló a hasonlónak örül? Hát ez is elég gáz, mit ne mondjak.
2024. máj. 29. 20:09
 19/28 anonim ***** válasza:
58%

"Azt hiszik ők a világ közepe, mindenki másnak hozzájuk kellene alkalmazkodni, a pillanatnyi szeszélyeikhez"

Az hogy nem kellesz az nem a pillanatnyi szeszélyem. De még ha az is lenne, neked egy dolgod van: elkotródsz. Ha őrjöngsz, netán megütsz, garantálom hogy nagyon rosszul jársz ☺️😁

2024. máj. 29. 21:30
 20/28 A kérdező kommentje:
Kevered a szezont a fazonnal. 4-essel folyt egy kérdésbe vágó eszmecsere és egy jó példa megtörtént esettel, aztán megjelent ez hőbörögni hogy de igenis jogos ha hirtelen ismerkedés közepén minden ok nélkül takarodj, és egyéb kutyáknak se való szóhasználattal próbáljuk meg becsicskítani a randipartnert. Ilyet nyilvánvalóan csak azok tesznek, akik nem normálisak. Láthattad az ámokfutást is utána :D A többi már csak ennek a normálatlannak az agymenése volt. Én természetesen nem ütök meg nőt, de aki ilyen bicskanyitogatóan bír megnyilvánulni az emberekkel mint az említett személy, na őket azért gyakran megütik ha hasonló hülyével keverednek össze. Csak aztán sajnáltatják magukat, letagadják amit ők maguk műveltek nem gyenge provokációt, és maximálisan a másikat teszik felelőssé csak és kizárólag. Szerintem értelmes ember nem ül fel erre a vonatra, bármennyire is divatos manapság minden felelősséget a másikra hárítani. Ebből tényleg csak a felesleges feszültség, sérelem és konfliktus, esetenként tettlegesség származik. Pedig csak emberként kellett volna szólni a másikhoz, és aszerint bánni vele. De egyeseknek ez manapság luxus, úgy látszik.
2024. máj. 29. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!