Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mit kell ahhoz tennie a másik félnek, hogy reppenjen a törlés, tiltás? És ki mikor szokta ghostingolni a másik felet?

Figyelt kérdés

#törlés #tiltás #ez most nem sikerült
2024. máj. 29. 09:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki átver, megcsal, hülyének néz, nálam ez azonnal tiltás törlés. Ghostingolni nem szoktam.
2024. máj. 29. 09:16
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Normál ismerősöknél az is elég, ha csak simán "idegesítő" szerintem.

Fontosabb ismerősöknél az árulás (pl. a leírtak harmadik félnek való megmutatása, elküldése) az, ami tiltást ér, mert onnantól veszélyforrás beszélgetnem azzal, aki ezt teszi.

2024. máj. 29. 09:20
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tiltok senkit sem de, ha valaki például hazudik nekem akkor megmondom neki, hogy befejeztem vele a társalgást.
2024. máj. 29. 09:33
 4/28 anonim ***** válasza:
30%

A valaki hisztis, akkor a legapróbb dologból is elefántot csinál. A múlt héten ismerkedtem egy 50-es nővel, már telefonon is beszéltünk, volt, hogy majdnem 2 órát is. Vasárnap viszont nem tudom mi baja volt. Reggel ő írt elsőnek, hogy most indul a gyerekeihez, estefelé meg mikor hazaért. Jó fél óra telefon után elköszönt, hogy fáradt, alszik. Este valamikor 9 után ránéztem a mesengerre, és látom ott a zöld pötty. Csak annyit írtam, hogy nem tudsz aludni? Erre nekem támadt, hogy én mit leskelődök utána, mert miért kell beszámolnia arról, hogy mit csinál stb?

Én ugyan nem kértem arra, hogy bejelentse mikor megy el, meg mikor ér haza, ő írta aznap, és pont, hogy nem is kerestem, hogy ne legyek annyira tolakodó. Az meg, hogy az ember érdeklődik, mi újság, mit csinál, az érdeklődés, amit általában jónéven vesznek, de ő ezt számonkérésnek vette.

Szóval a legártatlanabb hitt dologtól is dobhatják az embert.

2024. máj. 29. 10:50
 5/28 A kérdező kommentje:
Na igen ez is szép dolog amikor valaki előre menekül, már talált közben valakit akit nálad többre tart. És akkor leértékelve kezd bánni veled hirtelen, majd még ő vesz gyakorlatilag bármit sértésnek és esik neked, megideologizálva miért te vagy a rossz. Akkor is, ha ő ártott neked már több ponton, csak mondjuk nem tetted szóvá.
2024. máj. 29. 10:56
 6/28 anonim ***** válasza:
0%
#5 Hogy talált-e valaki mást, azt passzolom, de már korábban is láttam rajta, hogy igencsak változó korban van, és ez kihat a hangulatára. Pont ezért ritkán is kerestem, hogy ne higgye, hogy nyomulok, és ha nem akar ismerkedni, akkor úgyis békén hagy, de keresett.
2024. máj. 29. 11:03
 7/28 A kérdező kommentje:
A hormonális változásokat, vagy épp hangulatingadozásokat sem szép dolog leverni az ártatlan félen. Mégis meglepően sokan csinálják manapság. Azt hiszik ők a világ közepe, mindenki másnak hozzájuk kellene alkalmazkodni, a pillanatnyi szeszélyeikhez. Ilyet nem szabad!
2024. máj. 29. 11:07
 8/28 anonim ***** válasza:
0%
#7 Ez ilyen sajnos, és ebben a korosztályban szinte csak ilyenekbe futok bele. Volt aki ez első beszélgetés másnapján, már lebaszott, hogy miért neki kell elsőnek írnia aznap. De volt olyan, akinek írtam, hogy most egy fél órát nem leszek, mert elindulok dolgozni motorral, és úgy persze nem tudok írni, erre nekem támadt, hogy bezzeg motorozni van időm, de telefonon beszélni vele meg nem. Nem is volt meg a száma, és első nap szinte senki nem is adja meg, így nem is kértem.
2024. máj. 29. 11:18
 9/28 anonim ***** válasza:
83%
Eddig csak azokat tiltottam le akik nem fogták fel hogy a nem az nem.
2024. máj. 29. 11:43
 10/28 anonim ***** válasza:
57%

"Azt hiszik ők a világ közepe, mindenki másnak hozzájuk kellene alkalmazkodni, a pillanatnyi szeszélyeikhez. Ilyet nem szabad!"

Pedig de, alkalmazkodsz. Ha azt mondja, hogy takarodj, akkor takarodsz, teljesen mindegy, mi az oka.

2024. máj. 29. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!