Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderes kérdés: lányok/nők milyen gyakran, mennyi idő után szoktátok törölni magatokat?
A kérdést az ihlette, hogy a "tetszikelők" között gyakran látom, hogy megjelenik pár új hölgy (oké, nem az eseteim, ezért nem is lesz match), majd 1-2 napon belül eltűnnek. Mivel lájkot nem lehet visszavonni, illetve az inaktiválásnál (tudtommal) a már kiküldött kedvelések megmaradnak (és matchelni is lehet), ezért számomra az egyedüli magyarázat, hogy ezek a felhasználók törlik magukat. De tényleg ilyen gyakori, hogy ennyien pár nap után már törlik is magukat? 🤔
Férfitársak: ti is tapasztaltok hasonlót?
33F
ha valakivel komolyabban randizgatok, ismerkedem, inaktivalom magam.
ha valakivel rendesen egyutt vagyok, torlom magam.
ettol fuggetlneul fogalmama sincs, miert tunnek el az adott nok. lehet, hogy ha nem lajkolod be oket viszont, a rendszer egy ido utan automatikusan eltavolitva oket a listadtol. mert feleslegesek, ugyse lesz match.
#1 Én mindenkinek zöldet adok, ha nem trollkodik (amúgy teszek a pontokra).
#3 Az utolsó bekezdésben leírtak nem igazolják a tapasztalatom. Mert épp az új kedvelők szoktak hamar eltűnni, nem régiek. Éppen ez ihlette a kérdést, mert csak az újakat szoktam nézni és feltűnik, hogy estére az a 2-3 hölgy eltűnik, akik reggel még ott voltak...
Sok nőnek nem jön be az app, (köztünk nekem sem) és vagy 2hét után töröltem is magam. Kb bárkit akit jobbra húztam - match lett. Elvesztem a sok "udvarló" közt. Azóta személyes ismerkedést helyezem előtérbe - ott azonnali a visszacsatolás.
De esélyes lehet a másik véglet is, hogy nem érzi magát elég kelendőnek és csalódik pár nap után.
Hát igen, nő ismerősök is hasonlóról panaszkodnak, mint a #6-os. A 100-ból 5-6 hapsit jobbra tolnak, aztán mind match lesz max. 2 napon belül, aztán 2-3 nap után már 20-an próbálnak levelezni velük, nekik meg tele lesz a nem létező tökük...
Ehhez kapcsolódik (bár, nem a kérdéshez), hogy a top10 legjobb profilú hapsi (őket az algoritmus előre is rakja) emiatt szinte mindig labdába rúg a "friss húsoknál", amivel (vissza)élnek. Ezért a másik gyakori törlés ok, hogy "itt mindenki csak d..ni akar", holott a fentebbiekből következik, hogy eleinte csak a "falu bikája" típussal fognak főleg kapcsolatba kerülni...
Nem világos mit értesz "top10 legjobb profilú hapsi" alatt.
Racionálisabb inkább az, hogy azokat sorolja előre az algoritmus, akik fizetnek különböző prémium szolgáltatásokért, kiemelésért stb.
Azokat teszi előre, akiket a legtöbben húznak jobbra illetve ők is olyanokat húznak jobbra/matchelnek, akiket sokan kedvelnek. Illetve a rangsornál az sem mindegy hogy Palvin Barbi vagy Kasszás Erzsi húzza jobbra a hapsit (az algoritmus szempontjából: egy nagyon kedvelt vs. inkább nem kedvelt), mert ezzel is súlyozza a rangsort. Illetve, még az aktivitás számít, vagyis az is pluszpont, ha napi többször és nem havi 1x lépsz be.
Fizetős szolgáltatás annyit nem számít, mint hinnéd, egyedül a kiemelés, ami mindössze 30 percig rak előre...
Vagyis azokat látod először, akik a legtöbb csajnak bejönnek (mondani sem kell, hogy egyéb okokból is javasolt őket mutatni először a friss usereknek). Az is logikus következtetés, hogy ha egy top hapsi, nemcsak k..rni akar, akkor ő pár hét-hónap múlva eltűnik az appról, mivel talál komolyra alkalmasat, ezért maradnak a falu bikái a lista élén. De az appnak az a jó, ha ilyen rövid kapcsolatok születnek, mivel ők lesznek a tartós felhasználók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!