Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderes kérdés: lányok/nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderes kérdés: lányok/nők milyen gyakran, mennyi idő után szoktátok törölni magatokat?

Figyelt kérdés

A kérdést az ihlette, hogy a "tetszikelők" között gyakran látom, hogy megjelenik pár új hölgy (oké, nem az eseteim, ezért nem is lesz match), majd 1-2 napon belül eltűnnek. Mivel lájkot nem lehet visszavonni, illetve az inaktiválásnál (tudtommal) a már kiküldött kedvelések megmaradnak (és matchelni is lehet), ezért számomra az egyedüli magyarázat, hogy ezek a felhasználók törlik magukat. De tényleg ilyen gyakori, hogy ennyien pár nap után már törlik is magukat? 🤔

Férfitársak: ti is tapasztaltok hasonlót?

33F

2021. dec. 19. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én valahányszor visszamegyek tinderre, nézelődni mindig látok olyan csajokat párat akik már 4 évvel ezelőtti körbenézésemkor is fent voltak. :D :D
2021. dec. 20. 00:15
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

#9: Nem. Sajnos, ezen az oldalon rengeteg a pszichés eset.

Régebben is volt egy időszak, amikor elég sok választ írtam. Fura lett, hogy néha fix időpontokban le lettek sorban pontozva a válaszaim és pár kérdésnél szinte egyszerre belém kötött valaki. Meg is írta egy idő után, hogy vadászik a válaszaimra és lepontozza. Leírta azt is, hogy 3 profilról tolja.

Most is hasonló a helyzet, mert 1 vagy 2 illető szintén betalált pár válaszomnál. Volt egy kérdés, ahol szavazás volt és épp akkor 2 kérdésnél veszekedett velem egy illető. (Ugyanaz volt, szinte biztos, mert elég jellegzetes volt a szóhasználata, írásképe.) A szavazós kérdésnél írtam egy választ. Szavazat még jó 10 percen át nem jött, de máris 0%-on állt a válaszom. (Ami persze, hasznos volt.) És most megint úgy néz ki, hogy sokszor ugyanolyan választ írok, mint a felpontozottak, de egyből kapom a piros kezet.

Nézz körül amúgy az oldalon, hogy páran milyen válaszokat írnak. Árad belőlük a megkeseredettség és a frusztráció.

2021. dec. 20. 02:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

10#

Nekem anno nem tünt fel ez a jelenség, de kipróbáltam a gyakorlatban, hogy az általad említett tézis mennyire állja meg a helyét. (Életkor 30-35 év - megyeszékhely 15km-es körzete)

Az első kb 20-30 profil, tipikus unalmas "átlagfazon"

Átlagfazon:

normál testalkatú, arcra elfogadható pasas gyűrött pólóban/ingben, farmernadrágban egy ismertebb kirándulóhelyen/épület előtt állva értelmes bemutatkozó rész nélkül.

Amennyiben mégis ki volt töltve a Rólam rovat:

általános semmitmondó klisé: szeretek kirándulni/zenéthallgatni/motorozni/filmet nézni.

HumorHerold: Általában mindenkivel kijövök, csak velem nem érdemes bemenni sehova..

Önironikus: Ronda vagyok és kövér, de legalább nem kopaszodom..

Illetve visszatetsző a titulusokkal való élés valamint az angol/német/olasz bemutatkozás is - nem is értem magyar emberként angolul akar otthon társalogni?

A 1,5 napos last minute utam alatt a Tinderen 3-4 normálisan kitöltött profilt találtam (több 100-ból)

Írásképedet tekintve egy intelligens férfi képe jelenik meg előttem.

Valahol máshol lehet a gebasz, ha van egyáltalán :)

2021. dec. 21. 17:53
 14/17 A kérdező kommentje:

#13-nak:

Azt nem írtad, hogy friss regisztrációval tesztelted-e az algoritmust. Mert ha nem, akkor a hozzád hasonló "kategóriával" indít... Ezért például egy kép nélküli női profillal pár nap után már nem lehet semmit sem "tesztelni". Amúgy ez nem teória, egy kis Guglizással rá lehet keresni, hogyan működik az algoritmus, én sem spontán ötletelgetek. Ha beleásod magad, akkor még a sakk és egy magyar szál is Élő fog kerülni (nem elírás, hanem utalás).

A megfigyelésedre a másik magyarázat az lehet, hogy az adott helyen tényleg ennyire szánalmasan xar a felhozatal, ami napjainkban szintén nem meglepő.

Én pl. személy szerint már annak is örülök, ha van valaki, akit jobbra tudok húzni. Most az ünnepekre inaktiváltam is magam, hogy "regenerálódjon" a kínálati oldal. Természetesen engem is szoktak lepattintani, de ez egy ilyen műfaj.

Bio részhez: nekem azt javasolták a nő ismerősök, hogy csak a magasságot, foglalkozást ill. néhány hobbit jelképező emojit rakjak ki. Ami végül is érthető, mert pár soros jellemzésben nagy a veszélye annak, hogy egy általános klisé vagy riasztó egzotikum ("ez kattant") lesz a végeredmény...

2021. dec. 21. 23:22
 15/17 anonim ***** válasza:

#14-nek

Természetesen friss regisztrációval, igényes fotókkal: arc, teljes alak és egy állatos kép, hogy látszódjon milyen "übercuki" vagyok.

(Mindez azért, mert akivel jelenleg ismerkedem parkolópályára tett sok a stressz és meló címszóval. Meg aztán egy kis "egónövelés" is jól jött - el is öntött némi szekunder szégyenérzet - amit nem is értek, hisz nem kellek eléggé.)

Szóval..

Nem mondanám szánalmasan sz*rnak a felhozatalt, inkább igénytelen semmitmondó profilok vannak. Ezen profilok mögött is biztos, hogy nagyon sok klassz pasi van, csak marha nehéz kiszűrni a több száz hasonló közül. Mivel a Tindernek rapid jellege van, erre nincs is lehetőség/idő/energia.

Számomra pont ezért semmilyen a legtöbb profil. Az emojik gyerekesnek hatnak, ráadásul a jelentésük nem is sokat ad hozzá egy személyhez/kapcsolathoz. Véleményen szerint nem az jelenti életünk sarokkövét, hogy tengerpart/hegység, mozi/színház, kerékpár/tenisz stb iránt érdeklődünk.

A foglalkozás megadása elengedhetetlen, de mondatba foglalva:

"Reintegráló tisztként elsődleges feladatom a szabaduló fogvatartottak társadalomba való beilleszkedésének támogatása."

"Bútorasztalosként egyedi konyhabútorokat készítek rendelésre. A termék teljes ciklusa végig megy a kezeim között az igény felmérésétől a tervezésen át a kivitelezésig."

Mentőorvosként az adrenalin iránti vágyamtól csak a hivatásom iránti szenvedélyem a nagyobb, az életmentésre tettem fel az életem."

Azt a érzékeny és csinos nőt keresem, akinek hozzám hasonlóan fontos a hivatása, emelett konzervatív értékrenddel bír, amit képes átadni a gyerekeinek.

Azt a tűzrőlpattant nőt keresem, aki partnerként és kontrollként mellettem áll, akihez minden este boldogan térhetek haza.

Azt az életvidám, bájos nőt keresem, aki mellett elfelejthetem a napi borzalmakat/stresszt aki függővé tesz és kifordítja az életem a 4sarkából.

2021. dec. 22. 18:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze ez sem garantál biztos sikert, de minimális betekintés ad(hat) egy ember életébe.

Olyan ez, mikor bemész egy A'La Carte étterembe. Az asztalhoz vezetnek és te leülsz, majd kis idő múlva meghozzák az ízelítőt. (Az ízelítőnek az a célja, hogy felkészítse a gyomrot a további fogásokra illetve étvágyat gerjesztjen.) Megnézed a színét, állagát, érzed az illatát és megkóstolod. Dönthetsz úgy, hogy visszaküldöd és felállsz vagy érezheted azt is, bármennyi energiába is kerül meg akarod kóstolni a desszertet is. Persze közbejöhet az is, hogy a levesnél döbbensz rá, hogy a francia konyha mégsem a te világod és ennél inkább valami magyarosat és átmész a szomszédba..

Ami a Tinderen megy.. Hozzák eléd a rengeteg fogást válogatás nélkül. Belekóstolsz ebbe is abba is és jobb esetben kapsz egy közepesen erős gyomorrontást/hányingert. Rosszabb esetben ételmérgezést, fordulhatsz orvoshoz.

Kérdésedre válaszolva kiléptem a rendszerből a gyomorrontásnál. Nézd el nekem kérlek az eszmefuttatásom, hírtelen rám szakadt némi szabadidő :)

2021. dec. 22. 19:14
 17/17 anonim ***** válasza:
én van hogy felregisztrálok, és 5 perc múlva törlöm magam mert rájövök hogy semmi értelme az egésznek :D Sajna még fiatal vagyok (30 alatti, 20 feletti) és az ösztöneim nem hagynak békén, de tényleg, már kávét sem szabad innom mert simán izgalomba jövök, és minden áron nőt akarok. Igazából meg, mármint a nem-ösztöni agyammal meg csak egy dolgot akarok: dögleni a kanapén és xboxozni. És ez egy állandó harc a belémtáplált ösztönök vs amit igazából akarok dolog között.
2021. dec. 24. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!