Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pökhendi, szemforgatós, kellemetlenkedő hölgyek miért akarnak egyáltalán ismerkedni?
Figyelt kérdés
Akiknek soha semmi nem jó, cinikusak, bunkók, és mindig csak azt lesik hogyan lehet a másikba belekötni. Az ilyenek miért nem dolgoznak inkább saját magukon?2024. máj. 28. 20:29
21/28 anonim válasza:
Az oncelu frocsogesen kivul ennek a kerdesnek mi volt a celja? Mibol gondoltad, hogy erre pont itt fogod megtalalni az egyetemes valaszt? Azokat kene megkerdezni, akikkel randiztal, vagy azt gondoltad itt fogod oket megtalalni es vallomast tesznek neked?
22/28 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem én rólam van szó :D És azért itt keresem a választ, mert esetleg itt lehetnek olyan férfiak akik már megfejtették a jelenséget, vagy olyan nők akik ismernek hasonló nőket, jóba vannak velük, és értik őket. Azt pedig én se várom hogy az érintett nők maguk írják le a megoldást, hiszen esetükben biztos vagyok benne hogy ők hibátlannak érzik magukat mindenben, és engem a kérdezőt támadnának, vagy épp a többi válaszolót ha a személyüket sértőt írnak le, akár az igazságot róluk, de akkor is.
2024. máj. 29. 16:39
23/28 anonim válasza:
Akkor elárulom, a “haverod” lehet képen bejött nekik, a külső oké, de a viselkedése, személyisége baromira nem volt szimpi a csajnak és inkább azt akarta, hogy a csávó koptassa le, mert ő nem mert véget vetni a randinak attól félve, hogy a másik rosszul, agresszívan reagál. Nem kell egy nagy agytudomány ehhez, hogy felfogd, ha érdekel a másik, akkor nem cseszed el direkt a randit.
Azt meg már itt is olvastuk párszor más kérdéseknél, hogy nők nem szívesen szakítják meg sokszor a randit, inkább végigszenvedik vagy maximum valami kamuindokot mondanak, miért kell menniük.
24/28 A kérdező kommentje:
Na ezt reálisnak érzem, köszönöm a jó választ. Csak akkor meg a huzavonát nem értem. Oké, nem minden esetben van, de hallottam olyat is hogy utána meg a nő tepert a pasi után, amikor az a kellemetlenkedés miatt nem akart már második randit.
2024. máj. 29. 20:50
25/28 Barito válasza:
23: "inkább azt akarta, hogy a csávó koptassa le"
ez mondjuk tipikus női technika
26/28 anonim válasza:
#25: én meg a #19-es válaszoló vagyok, aki az egyenesség híve. Csak tudod, az a különbség, hogy én 176 centi magas vagyok, és ahhoz elég túlsúly van rajtam, hogy a 16 centis csuklókerületem (ami kimondottan vékony csontozatot jelent) ellenére robusztus összhatást keltsek. Nem vagyok az a hájgolyó típus (azokra az emberekre gondolok, akiknek szinte az összes túlsúlyuk a törzsükön, azon belül is a hasukon összpontosul), inkább széles, és velem általában nem szoktak kekeckedni, jellemzően a fentiek miatt (hozzáteszem, időbe tellett, hogy leessen nekem, mert eleinte nem voltam tudatában, hogy miért nem támadtak még meg soha életemben).
27/28 anonim válasza:
#25: csak pont a lényeget hagytam ki: szóval én is nő vagyok, és mi sem áll távolabb tőlem, mint a forró kása kerülgetése. Csak ugye, mint ahogyan azt a 26-os válaszomban írtam, én ezt MEGENGEDHETEM MAGAMNAK, mert lényegében nincs mitől félnem. Igaz, nem is Bpesten lakom (laktam ott), ahol számomra sokkal több az abszolút kiszámíthatatlan viselkedésű ember, mint itt, vidéken.
28/28 anonim válasza:
A szépekkel akarnak nem a csúnyákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!