Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pökhendi, szemforgatós, kellemetlenkedő hölgyek miért akarnak egyáltalán ismerkedni?

Figyelt kérdés
Akiknek soha semmi nem jó, cinikusak, bunkók, és mindig csak azt lesik hogyan lehet a másikba belekötni. Az ilyenek miért nem dolgoznak inkább saját magukon?

2024. máj. 28. 20:29
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Talán mindig csak mindenki mással van a baj igen, pontosan 🤣 Sok nő pontosan ezt szállítja manapság. Ahogy írtam is többször és érthetően, ezek randik voltak, amibe az említett hölgy szintén belement. És nem vakrandi, tudta mire mond igen. Csak valahogy divat lett manapság sokaknak ez a fajta vállalhatatlan viselkedés és nagyképűség is, amit nem igazán értek mire fel.
2024. máj. 29. 09:36
 12/28 Barito ***** válasza:
0%
Kedves kérdező. Újra írom: aki bejön nekik azzal nem ilyenek. ezt légyszi helyettesítsd be a szituba, és azonnal össze fog állni a kép.
2024. máj. 29. 09:43
 13/28 A kérdező kommentje:
Igen ezzel már lehet közelítünk a valósághoz. De akkor még mindig nem tiszta, ha nem tetszett neki a másik fél, minek mondott igent a randira? Unalomból? Egótuningból? Mert nem igazán tudok olyan durva tettet vagy hibát elképzelni, amit még ha el is követne a randipartner, akkor is ezt a fajta negatív és cinikusan gonosz, bunkó viselkedést érdemelné ki vele. Nagyon fura ez manapság, hogy emberek mit hisznek magukról és másokról.
2024. máj. 29. 09:48
 14/28 Barito ***** válasza:
0%

1 - lehúzni akarta egy (számára) ingyen ebéddel/vagy bármi mással

2 - unatkozott

3 - lehet valóban komolyan gondolta, de 3D-ben már meggondolta magát

4 - eleve erre játszott

2024. máj. 29. 09:52
 15/28 Barito ***** válasza:
0%
5 - megtette, mert megtehette, és kiélvezte a "felsőbbrendűség" (hamis) érzetét
2024. máj. 29. 09:53
 16/28 anonim ***** válasza:
58%
Hogy miért, azt nem tudom, viszont sokszor mégis ők azok, akik az ujjuk köré csavarják a férfiakat. Nőként nem értem, hogy mivel is fogta meg. Sem a külseje, sem a modora nem megnyerő és mégis. Ha ez így van, miért is dolgozna magàn?
2024. máj. 29. 11:59
 17/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, még mindig nem írtál egy szál konkrétumot sem arról, hogy ez a "cinikus, bunkó" viselkedés miben nyilvánul meg.
2024. máj. 29. 12:16
 18/28 A kérdező kommentje:
Azért mert a többség számára egyértelmű az ilyen, és ezen többnyire nincs mit magyarázni. De akkor azok kedvéért akik ezt nem tudják elképzelni: ok nélküli flegmaság, bunkóság, lekezelőség, úgy tesz mintha hatalmas szívességet tenne a másik félnek amiért hajlandó volt elmenni vele randizni, folyamatos irritáltság és cukron levés hogy a legapróbb dolgot is szándékosan félreérti és ráugrik kötekedni, személyeskedni. Mintha szándékosan akarna balhét provokálni. Holott elméletileg randin vannak, nem ez lenne a cél. Ha meg valami nem tetszik bármikor meg lehet szakítani és elköszönni. De ezek inkább a passzív bunkóskodást, kellemetlenkedést válasszák valamiért. Ki érti ezt.
2024. máj. 29. 12:20
 19/28 anonim ***** válasza:
#18: jó, hát ez a viselkedés számomra is teljesen érthetetlen. (#17 voltam.) Ha valami bajon van a randipartneremmel, akkor megmondom neki, hogy bocs, nem erre számítottam, stb. és szépen, kulturált ember módjára elbúcsúzunk egymástól. Ha ő erre képtelen, az az ő sara, én távozom.
2024. máj. 29. 12:58
 20/28 anonim ***** válasza:

A válasz nagyon egyszerű: mert ők is akarnak b@szni és sokat. Ha ezt kapcsolatnak látszó valamiben teszik senki nem mondja rájuk, hogy r!banc és egyéb becses jelző.

Nem kell nagy dolgokra gondolni. :)

2024. máj. 29. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!