Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pökhendi, szemforgatós, kellemetlenkedő hölgyek miért akarnak egyáltalán ismerkedni?
Figyelt kérdés
Akiknek soha semmi nem jó, cinikusak, bunkók, és mindig csak azt lesik hogyan lehet a másikba belekötni. Az ilyenek miért nem dolgoznak inkább saját magukon?2024. máj. 28. 20:29
2/28 anonim válasza:
Miért nem írsz egy árva szót sem a körülményekről, kontextusról, kérdező? Hm?
3/28 A kérdező kommentje:
Ez nem rólam szól. Ismerősök és barátok történetei , meg kísértetiesen egyezik sok balul elsült randizós storyval is, amit manapság a neten olvasni. De ilyenkor mi van? Ezekre a nőkre nem vonatkozik hogy előbb saját magával legyen rendben? Minek sorozat randizik az ilyen, ha úgyse lesz neki elég jó senki sem?
2024. máj. 28. 21:38
4/28 anonim válasza:
Ha nem rólad szól, akkor nem mindegy neked, ki mit miért csinál? "Kísértetiesen egyezik" hááát hoooogyne...
5/28 anonim válasza:
#3: ja, természetesen amit "a neten írnak", az kivétel nékül mind hiteles és igaz.
6/28 A kérdező kommentje:
Nekem haverom storyja hiteles volt legutóbb. Félreértés ne essék, ő nevetett az egészen, én meg csak fogtam a fejem. De hazafele többször is eszembe jutott, hogy az ilyen nő aki tehernek vagy a másik felé nyújtott kegynek éli meg hogy randizzon vele, az egyáltalán minek teszi? Mit hisz, mit vár?
2024. máj. 28. 22:15
7/28 anonim válasza:
#6: csak éppen magát a "story"-t felejtetted el megosztani velünk, nahát, milyen érdekes véletlen!
8/28 A kérdező kommentje:
Akkor meg abba lenne belekötve 😀 Kicsit ez az egész is olyan most, hogy akik itt írtak nők is azt lesik mibe lehet belekötni. Nem értem honnan jön ez a dac és folyamatos sértődöttség. Hasonlók voltak a storykban is. Talán haveromnak van igaza és nevetni kell az egészen. Én csak szerettem volna megérteni, hogy mi az oka. De látva az itteni hozzáállást is, talán kortünet.
2024. máj. 28. 22:52
9/28 Barito válasza:
Az első válaszoló látja jól.
A nők azzal ilyenek, akik nem kellenek nekik. Nézd meg, kedves kérdező, hogy a veszettül jóképűhöz hogyan viszonyulnak. (az buktatja le őket)
10/28 anonim válasza:
Talán csak veled, meg a haveri társaságoddal van baj. Olyan kaliberű nőknek csapjátol a szelet, akikkel nem vagytok egy szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!