Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elitélendő ha egy férfi ghostol egy nőt, miközben a férfi felelős mindenért a randizásban?
Az esetek túlnyomó részében a férfi ír rá először a nőre, ő irányítja a beszélgetést, ő szervezi a randikat, ő foglal asztalt, ő fizet, ő vezet, részéről az erőfeszítés sokkal nagyobb.
A nő részéről az egyetlen erőfeszítés max hogy időben megjelenik a randin. (Bár a legtöbb késik is, legalább is tapasztalatom szerint)
Ezek mellett miért kéne még a férfinak időt és energiát is befektetni valami BS szakító szövegben, ami úgyis kamu és vagy nem elég jó a nő, vagy jött egy jobb? Mivel jobb ez?
"Az esetek túlnyomó részében a férfi ír rá először a nőre, ő irányítja a beszélgetést, ő szervezi a randikat, ő foglal asztalt, ő fizet, ő vezet, részéről az erőfeszítés sokkal nagyobb."
Szex miatt! A nő meg akkor elvárhatja, hogy nyújtasz valamit a szexért. Win-win.
Ha te olyan hülye vagy, hogy állod még az ötödik randit is és te irányítod a beszélgetést mert amúgy csend lenne az a te bajod. 🤡
Az én helyzetem kicsit másabb mint a tiéd kérdező.
Nem tudom miért de engem mindig betaláltak a nők. Mondhatni (ha ciki, ha nem) 1 kapcsolatom kivételével mindig a nő tepert értem. Pedig sztm semmi olyan extra nincs rajtam amivel ezt érdemelném ki férfi létemre.
Most is van egy csajszi aki betalált de ő folyamatosan ír, ő a kezdeményező fél az estetek többségében. Ha ignorálom órákra akkor is nyomja folyamatosan (ami már kicsit sok is..).
Már folyamatban van a találka de az elejétől fogva mondja, hogy mivel én utazok oda hozzá ezért ő áll mindent (nem az első eset már ez, kicsit furcsa is az ilyen.)
Szal nálam kicsit ellentétesen vannak a dolgok mint ahogy leírtad.
"Nem tudom milyen nőkkel ismerkedtél eddig, "
Szerintem semmilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!