Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elitélendő ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elitélendő ha egy férfi ghostol egy nőt, miközben a férfi felelős mindenért a randizásban?

Figyelt kérdés

Az esetek túlnyomó részében a férfi ír rá először a nőre, ő irányítja a beszélgetést, ő szervezi a randikat, ő foglal asztalt, ő fizet, ő vezet, részéről az erőfeszítés sokkal nagyobb.

A nő részéről az egyetlen erőfeszítés max hogy időben megjelenik a randin. (Bár a legtöbb késik is, legalább is tapasztalatom szerint)

Ezek mellett miért kéne még a férfinak időt és energiát is befektetni valami BS szakító szövegben, ami úgyis kamu és vagy nem elég jó a nő, vagy jött egy jobb? Mivel jobb ez?

máj. 26. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Ezek szerint eddig te robotokkal randiztál és egy igazi, szuper randiban még nem volt részed. Ezt mondjuk nagyon sajnálom.
máj. 26. 13:22
 12/16 anonim ***** válasza:
44%

"Az esetek túlnyomó részében a férfi ír rá először a nőre, ő irányítja a beszélgetést, ő szervezi a randikat, ő foglal asztalt, ő fizet, ő vezet, részéről az erőfeszítés sokkal nagyobb."

Szex miatt! A nő meg akkor elvárhatja, hogy nyújtasz valamit a szexért. Win-win.

Ha te olyan hülye vagy, hogy állod még az ötödik randit is és te irányítod a beszélgetést mert amúgy csend lenne az a te bajod. 🤡

máj. 26. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Nem mindegy hogy mikor. Ha nem érdekel valaki éreztettem vele randi után, hogy nem jött be. De hülyiteni valakit, kérdezni, udvarolni hogy aztán lellépj szemétség.
máj. 26. 14:09
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Az én helyzetem kicsit másabb mint a tiéd kérdező.

Nem tudom miért de engem mindig betaláltak a nők. Mondhatni (ha ciki, ha nem) 1 kapcsolatom kivételével mindig a nő tepert értem. Pedig sztm semmi olyan extra nincs rajtam amivel ezt érdemelném ki férfi létemre.

Most is van egy csajszi aki betalált de ő folyamatosan ír, ő a kezdeményező fél az estetek többségében. Ha ignorálom órákra akkor is nyomja folyamatosan (ami már kicsit sok is..).

Már folyamatban van a találka de az elejétől fogva mondja, hogy mivel én utazok oda hozzá ezért ő áll mindent (nem az első eset már ez, kicsit furcsa is az ilyen.)

Szal nálam kicsit ellentétesen vannak a dolgok mint ahogy leírtad.

máj. 26. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

"Nem tudom milyen nőkkel ismerkedtél eddig, "

Szerintem semmilyennel.

máj. 26. 14:55
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Te valós nőkkel ismerkedsz, a kérdező meg képzeletbeliekkel.
máj. 26. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!