Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ez lekoptatásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez lekoptatásnak számít tőletek?

Figyelt kérdés

Instagram-on ráírtam egy pasira, aki egy ideje tetszett, de nem kezdeményezett nálam, gondoltam akkor kezembe veszem az irányítást.

Egy az egybe kijelentettem, hogy szeretném megismerni mert szimpatikus, nem mondta, hogy én is neki, és, hogy ő is megakar engem ismerni, hanem egyből elkezdtünk más témáról beszélni, de mivel hamar visszaírt, meg sokat, úgy gondoltam, hogy Ő is vevő az ismerkedésre.

Majd feljött a Tinder, arról meséltem neki, hogy a barátnőm mennyire kiégett a Tinderezésben, meg meséltem neki, hogy én még sosem Tindereztem, erre azt írta, hogy miért nem, lehet, hogy ott már megtaláltad volna akit keresel.

Megtaláltad volna akit keresel = nem én vagyok az akit keresel ezért kezdj el Tinderezni, hátha ott megtalálod az én értelmezésemben.

Mi másért írna valaki ilyet? Szerintetek?

2024. máj. 23. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hiába pontozzátok le, sajnos nőként egyet kell értenem a 7-es válaszolóval.. Az összes pasi akinél én kezdeményeztem/"udvaroltam" rohadtul nem akart tőlem semmit. Max egy egyszeri dugást miértne' alapon, aztán szevasz.
2024. máj. 24. 01:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Akik olyanokat írnak, hogy várjon és beszélgessen tovább, azok képzeljék már el a szitut, mikor rájuk ír egy csaj. Ti is azt mondanátok neki, amit a pasi írt neki vagy elhívnátok egy randira? Azért ír vissza, mert unatkozik, de amúgy semmit nem akar...
2024. máj. 24. 04:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Erre az üzenetre egyébként nem írtam vissza, csak láttamoztam, azóta nem keresett, gondolom ha érdekelném, akkor keresne, szóval lekoptatás volt.
2024. máj. 24. 21:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem kellesz neki.

Gyakorlatilag te voltál az,aki nyomult,ő pedig nem élt a lehetőséggel. Igazából ennyi,elég egyértelmű...

2024. máj. 24. 22:45
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

Irt, nem valaszolsz. Ergo te nem torod magad. A kapcsolat ismerkedes ketiranyu.

Plane online. Neket is aktivnak kell lenni. Siman lehet h meg nem erzi h elegge ismer es meg nem tart eleg erdekesnek.

2024. máj. 25. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!