Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez lekoptatásnak számít tőletek?
Instagram-on ráírtam egy pasira, aki egy ideje tetszett, de nem kezdeményezett nálam, gondoltam akkor kezembe veszem az irányítást.
Egy az egybe kijelentettem, hogy szeretném megismerni mert szimpatikus, nem mondta, hogy én is neki, és, hogy ő is megakar engem ismerni, hanem egyből elkezdtünk más témáról beszélni, de mivel hamar visszaírt, meg sokat, úgy gondoltam, hogy Ő is vevő az ismerkedésre.
Majd feljött a Tinder, arról meséltem neki, hogy a barátnőm mennyire kiégett a Tinderezésben, meg meséltem neki, hogy én még sosem Tindereztem, erre azt írta, hogy miért nem, lehet, hogy ott már megtaláltad volna akit keresel.
Megtaláltad volna akit keresel = nem én vagyok az akit keresel ezért kezdj el Tinderezni, hátha ott megtalálod az én értelmezésemben.
Mi másért írna valaki ilyet? Szerintetek?
Nyilván nem kellesz neki.
Gyakorlatilag te voltál az,aki nyomult,ő pedig nem élt a lehetőséggel. Igazából ennyi,elég egyértelmű...
Irt, nem valaszolsz. Ergo te nem torod magad. A kapcsolat ismerkedes ketiranyu.
Plane online. Neket is aktivnak kell lenni. Siman lehet h meg nem erzi h elegge ismer es meg nem tart eleg erdekesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!