Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek jön az ilyen Pestre?
Ismerkedtem egy nővel, természetesen szó nélkül szétkapcsolt.
Azt mondta, hogy nagyon rég nem volt senkije, most se nagyon hiányzik, csak úgy kipróbálta. Kérdezem mit dolgozik, azt mondja, óvónő. Na, mondom, akkor ezen a nyomvonalon beszélgessünk, ha szereti a gyerekeket, talán szeretne ő is sajátot? Természetesen nem, azt mondja, 31 évesen már öreg hozzá, meg amúgy sem szereti a kisbabákat. Na, ez akkor így dupla nulla beégés részemről. :D
De azt is mondta, hogy azért sem ismerkedik, mert introvertált és kerüli az embereket.
Amúgy vidéki nagyvárosból származik.
Kérdezem: minek jön az ilyen Pestre? Se pasi, se társaság, óvónő az egész országban bárhol lehetsz, otthon is. És beregisztrál, szép, megint elhinti a reményt, hogy talán lesz nőm, de nemhogy szétkapcsol, mellé még kb. agyhalott is. Érthetetlen.
Persze, persze, mindenki ott lakik, ahol, akar, de ez akkor is furcsa.
Én is lestem egy nagyot, de ha egy huszonéves majd azt írja, hogy még nem akar gyereket, azt írom majd neki, hogy beszéltem 31 évessel, aki már nem, na, várom a reakcióját, biztosan azt fogja írni, hogy mindenki más. :D :D :D
sajnos nem incel sztori, ha 10 nőt dugtam eddig akkor lehetek incel?
lehet, de kinézetre nagyon nem
volt olyan is, aki igen, bár ő is viszonylag jól nézett ki, azóta megtudtam róla hogy PhD-t csinált, annak is minden fontosabb, mint a szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!