Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek arrol hogy randira hivok not videkrol pestre s kozlom ha hagyni fogja a szexet elso randin akkor nem kell returjegyet vennie mert akkor utana autoval hazaviszem?
Törlés+tiltás azonnal.
Utána meg a fejemet verném a falba, hogy hogyan nem vettem eddig észre hogy ekkora idióta.
Ilyesmit mondani nagy ostobaság. Amúgy pedig olyan, hogy "retúrjegy", már régen nem létezik.
Első randin pedig nem szokás szexelni, csak kivételes esetekben, de a többség a saját morális értékrendje okán nem csinál ilyet, amit neked nem magyarázok el, mert láthatóan neked ilyened nincs.
"kozlom ha hagyni fogja a szexet elso randin akkor nem kell returjegyet vennie mert akkor utana autoval hazaviszem"
Na, azt hiszem, erre tökéletesen passzol a fizetett nemi erőszak definíció.
Én azt mondanám hogy oké gyere ki a vasútra értem :D
Aztán el is autózgatnál, meg még várhatnál is álló f.sszal, de abban az időpontban amikor érkeznem kellene tiltanálak.
Fogyjon csak a Te benzined......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!