Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek arrol hogy randira hivok not videkrol pestre s kozlom ha hagyni fogja a szexet elso randin akkor nem kell returjegyet vennie mert akkor utana autoval hazaviszem?
Poénból ránéztem, 800 ft a jegy Kelenföldig.😂😂😂
A helyedben nem nagyon aggódnék, hogy lesz-e szex. Te nem az a típus vagy, aki lenyűgözi a nőket. 😂😂😂
A csaj meg még helybe is menjen, mikor neked autód van, ő meg vonatozik. Igazi grállovag vagy, öcsém!
Én pl már fel se ülnek egy vonatra egy ismeretlennel való randi kedvéèrt. Nem futok férfiak után. Ha akar valamit, akkor ő jön. Ha erre nem hajlandó, akkor kuka.
Nem szexelek első randin.
"Én azt mondanám hogy oké gyere ki a vasútra értem :D"
Szex elott nem mennék ki erte, ekkora balek azért nem vagyok. Csak utána viszem haza, ha már megvolt...
"Ha már megvolt.."
Nem lesz itt meg neked senki és semmi.
Egy normális csaj nem vonatozgat egy ismeretlen fickóhoz. Egy normális csaj nem megy fel azonnal egy idegenhez. Nem, a kocsijába sem ül be. Be sem pucsít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!