Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jelent valamit ha egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit ha egy csaj azt mondja "fura aurád van"?

Figyelt kérdés

Akár negatívat, vagy pozitívat jelent, nem tudtam kivenni

Pontosan azt mondta hogy megérezte a fura aurámat (amikor mögötte álltam)

Nyilván bejön a csaj, talán ezt érzi meg, vagy csak tart tőlem?

Semmiféle kezdeményezés nem történt, csak pár szót beszéltünk eddig, semmi különös

2024. máj. 21. 22:38
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Mivel nem kezdeményeztem nála még véletlenül sem, ezért nem is mondhatta hogy nem tetszem neki, gondolom akkor helyette ezzel a kifejezésse fejezte ki ezt

Legalább most már tudom mi a helyzet

Nyilván akinek ilyen "aurája" van annak jobb is távol maradni a nőktől, mert nem jön be nekik

2024. máj. 22. 10:27
 32/43 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyen "aura" látoktól menekülj messzire...így kezdik aztán jönnek a lapos földdel...
2024. máj. 22. 12:38
 33/43 anonim ***** válasza:
0%
#32 inkább tőled kellene menekülni, neked is van aurád, ez egy láthatatlan, de érezhető dolgog. Neked elég negytív lehet.
2024. máj. 22. 12:39
 34/43 anonim ***** válasza:
75%

Jaja a kérdezőnek biztosan "negytív érezhető dolgog aurája van"...

Egyszerűen csak ronda, nem vonzó. Legalábbis az adott nőnek.

Nincs se aura, se kisugárzás, se kémia és semmi hasonló.

2024. máj. 22. 12:51
 35/43 anonim ***** válasza:
65%
Nincs esetleg egy fura Laurád? :D
2024. máj. 22. 12:54
 36/43 anonim ***** válasza:
80%

#34 a Kérdező és a csaj között inkább nem volt meg a szimpátia. Elképzelhető, hogy a csajnak egészen más fickók jönnek be, ezér aki nem olyan pasi, az neki furcsa. Rengeteg ilyennel találkozom. Mindenki fura, meg idióta, aki nem felel meg az elképzelésnek. Csak valamiért ezt nem szokták bevallani, inkább minden mást kitalálnak.

Írom ezt nőként.

2024. máj. 22. 12:58
 37/43 A kérdező kommentje:

Azt látom hogy senki nem asszociál az adott szituációra

Mármint úgy veszitek mintha udvarlás történt volna miközben nem.

A közelségem váltott ki belőle valamit ami elvileg lehetne pozitív is, elméletben, csak hát a nők szerint ez csakis negatív lehet. Okés ezt elfogadom, de miért veszitek úgy mintha ez az arcomról szólna?

2024. máj. 22. 13:04
 38/43 anonim ***** válasza:
Taszítottad magyarán. Nem tudjuk miért, csak ez van és kész.
2024. máj. 22. 18:30
 39/43 anonim ***** válasza:
Dee tásszíto. :D
2024. máj. 22. 21:20
 40/43 A kérdező kommentje:

Egyértelmű hogy amiatt a kis tüske miatt volt ez a beszólása, hogy felfedtem a butaságát korábban

Szerencsétlen annyira megsértődött ezen (az ő ostobaságán amit konkrétan szemére sem vetettem) hogy ma már nyíltan bunkón viselkedett velem. Sajnos az ilyet viszont senkinél nem tolerálom, ezért botrányt csináltam

A kérdés viszont egyértelműen megválaszolásra került

Nem az arcomról volt szó

2024. máj. 22. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!