Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jelent valamit ha egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit ha egy csaj azt mondja "fura aurád van"?

Figyelt kérdés

Akár negatívat, vagy pozitívat jelent, nem tudtam kivenni

Pontosan azt mondta hogy megérezte a fura aurámat (amikor mögötte álltam)

Nyilván bejön a csaj, talán ezt érzi meg, vagy csak tart tőlem?

Semmiféle kezdeményezés nem történt, csak pár szót beszéltünk eddig, semmi különös

2024. máj. 21. 22:38
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
61%

Jó persze, kisugárzása mindenkinek van, de akkor nevezzük nevén a dolgokat és ne aurázzunk. Nem vagyunk se sámánok se paladinok. Az auráról én nem a kisugarzásra hanem valami mondva csinált ezoterikus baromságra asszociálok.

2024. máj. 21. 23:10
 12/43 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is inkább negatívnak tűnik itt a fura, van amikor nagyon rossz érzésed van egy egy embernél ahogy mögötted áll.
2024. máj. 21. 23:11
 13/43 anonim ***** válasza:
61%
Konkrétan szinonima, kedves #11, semmi ezoterika továbbra sem. Persze mindenbe bele lehet magyarázni bármit.
2024. máj. 21. 23:12
 14/43 A kérdező kommentje:

9#

Te nagyon okos, az aura a személyes tered, ha az aurádról beszélnek, akkor a személyed közelségéről beszélnek nem másról

Esetemben mondjuk az is közrejátszott hogy kicsit beégettem a csajt (felfedtem egy cikis botlását mindjárt miután megismerkedtünk) emiatt pedig a sértett egója miatt negatívan áll hozzám. Pedig azóta igyekszem kedves lenni vele, de ez már csunyán indult szóval ennyi.

2024. máj. 21. 23:12
 15/43 anonim ***** válasza:
76%
Ja 13-as vagyok én például azért nem szeretem a kisugárzás szót, mert nem vagyok én atomreaktor, hogy sugározzak.
2024. máj. 21. 23:13
 16/43 anonim ***** válasza:
19%
#14 nézd, ha ennyire sértette az egoját, akkor valószínűleg mindenen így besértődik.
2024. máj. 21. 23:15
 17/43 anonim ***** válasza:
Lehet itt szavakon meg azok konnotációin lovagolni, de szerintem mindenki értette a lényeget.
2024. máj. 21. 23:17
 18/43 anonim ***** válasza:
0%
Csak lazán beszélgetünk. Úgysem tudjuk meg így látatlanban, mi fura van a kérdezőn, nekem így írásban normálisnak tűnik.
2024. máj. 21. 23:19
 19/43 A kérdező kommentje:

Amúgy nem voltam vele bunkó, csak számára nem tetszett amit csináltam. A bunkóság messze áll tőlem, csak az olyan vicces volt (aranyosan) és nem tudtam kihagyni

De a lényeg az hogy nem áll hozzám egészen pozitívan, na persze ő sem bunkó. Ez a beszólása nem sok jót jelenthet

2024. máj. 21. 23:21
 20/43 anonim ***** válasza:
#8 nekem is bejönnek a fura emberek, valamiért iszonyúan meg tudnak fogni. Persze nem a kattosok, de amikor valaki nem menetel a tömeggel, az rettentően szexi.
2024. máj. 21. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!