Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen szokás ez a csajoknál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szokás ez a csajoknál, hogy elkezdenek beszélgetni egy pasival, teszik neki az agyukat, megérintik, nyaliznak, aztán ha többet is akar a csávó, mert ebből azt szürte le, akkor egyből egy f.sz lesz az illető mert nem akart barátzónában maradni?

Figyelt kérdés

Velem is történt ilyen, közeledtem egy kicsit a csajhoz, most meg én vagyok valami f.szkalap, hogy ezt hogy merészeltem, de észrevettem többször hogy ugyanúgy bámul mint előtte, mikor még nem ismertük egymást. Nem nagyon beszél velem, csak amit muszáj meg én is vele. Én meg azt mondom addig jár a a korsó a kútra mig el nem törik, ezt megkapta..

Ha nem akart semmit, miért nem maradt semleges, mint a többi csaj, ha meg akart valamit mondja meg.

#csaj #közeledés #mit akart #mondja meg
2023. okt. 3. 23:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi. Mi a kérdés?
2023. okt. 3. 23:27
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
A barátzóna rettegés miatt úgy elcseszik néha a pasik. Azért viselkednek állat módjára, nehogy barátzónába kerüljenek, elkezdenek szex témázni második mondatnál, aztán csodálkoznak hogy semmilyen zónába nem kerülnek.
2023. okt. 3. 23:30
 3/12 A kérdező kommentje:
1-es a kérdés hogy mit akart? Jókat beszélgetni, ahhoz nem kellett volna flörtölni, de szerintem maga se tudja, nem is firtatom, mert nem képes értelmes válaszra...
2023. okt. 3. 23:39
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
#2 Hát ez talán abból jöhet hogy sok csaj néha tényleg barátzónába vágja a még neki bejövős pasit is, ha az nem úgy viselkedik egyből ahogy ő elvárná. Ha nem nyomul túlzottan, vagy túl barátkozós, esetleg óvatos. És jelzem, alapból neki bejövőst (is) könyvel el barátzónába, néha akár 1-1 találkozó alapján, néha csak azért mert nem elég konkrét / nem mászik rá egyből. Szóval van ennek egy ilyen értelmezése is. Néha nehéz jól eltalálni az arányokat, na.
2023. okt. 4. 00:02
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Kit érdekel? Ez vmi játszmázós tinilány, aki figyelemre vágyik.
2023. okt. 4. 00:16
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
De sokan ezt úgy oldják meg, hogy akkor folyamatosan úgy cseverésznek hogy így is lehet érteni meg úgy is, tehát nem mondják meg mit akarnak. Tehát vagy ne szextémázzon, vagy mondja meg hogy tetszel, vagy hiányzik egy barátnő, vagy de jó lenne összebújni veled, és mondjuk mondja meg hogy mikorra gondolta. De a szex poénkodás az pont a semmi. Viszont ha tesz egy lépést, vállalja magára hogy ő akarja, mert bejön neki a csaj. És nem úgy sunyin és gyáván, hogy nem lehet tetten érni sehol, nem lehet azt mondani hogy villanykapcsoló vagy előszobabútor, mert mindenről, a kajákról a szerszámokról a ruhákról a tevékenységekről, mindenről kétértelműen jelezget kacsintgat, mintha a nő akarna erről beszélni minden másodpercben.
2023. okt. 4. 00:20
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Te csak félre értettèl valamit a làny jelzései közül. Téged alapból a baratzonaba sorolt már a legelején.
2023. okt. 4. 08:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Jatszmazik. Az ilyet keruld, nem nott meg fel.
2023. okt. 4. 09:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nőtt fel...
2023. okt. 4. 09:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem te képzelted be a bámulást, "nyalizást".
2023. okt. 4. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!