Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ffiak, Mi az amit mai fejjel már nem csinálnál meg egy kapcsolatban udvarlási részénél, de fiatalabban szívtál miatta, és mi az amit viszont csinálnál, de akkor hülyeségnek érezted?
Nem adnek bele mindent ugy h nem kapok vissza tized reszt se
Nem segitenem ki anyagilag se ot se a csaldjat
Nem tartanam az i erdekeit a sajatai elott felrugva az en joletemet
Nem elnek romantikus meseben
Nem lennek olyan barom h 100%os bizalmat adok neki
Nem viselnem el a hiszti hosszu hosszu ideig
Nem hagynam beetetni magam mindenféle zoldseggel
Nem adnak ujabb es ujabb lehetőséget
Stb stb
1, Hat ez szomorú azért :( mert volt egy vagy akár több rossz kapcsolatod attól azért tisztában kell lenni azzal hogy nem minden ember ugyanolyan. Viszont százszázalékos bizalom nélkül nem fog működni egyik sem
De igen, azzal egyetértek én is hogy oda vissza alapon működnek a dolgok. Ha az egyik bele ad mindent a másik meg kevesebbet akkor felejtős
Szerencsére anno nem voltak még ezek az online felületek és ténylegesen "fizikai" jelenlét kellett. Én semmit nem csinálnék másképp, mindegyikból tanultam valamit. Nálam mindig alap volt a (régiesen mondva:) ) udvarlás, mert szerintem ez is a kapcsolat egy izgalmas része, másrészt a nőt meghódítani fontos. Ebből a szakaszból is sokat lehet tanulni már a másikról. Pl. kommunikáció, humor, reagálás helyzetekre stbstbstb. De pl ha a nő könnyen adta magát, akkor az is jelzés lehetett a jövőre nézve, bár ez nem mindenkire igaz.
Sajnos ma már a messenger-en írt üzenetek és a felcserélődött szerepek miatt ezek az ismerkedési részek teljesen elmaradnak. Nem csoda, hogy a mai srácokból teljesen eltünik a tökösség, a határozottság, mert elég egy mondat a neten aztán a fotelból otthon várja, hogy mi lesz.
Szóval én semmit nem változtatnék. Ha ismerkedésnél hibáztam is, vagy kiderült, hogy mégsem ő lesz, akit szeretnék, akkor is úgy volt minden jó és izgalmas, mint ahogyan volt :)
37/F
Romantika, virágok, bókolás, gyertyafényes vacsora, jó reggelt és jóéjt üzenetek, kedveskedésnek szánt puszik, random apróságok ajándékba. Ez mind falra hányt borsó.
Nem beismerni a hibákat, nem kérni bocsánatot, közben a másikkal szigorúnak lenni. Régen azt gondoltam, hogy ezek éppen ellentétesek azzal, anilyennek egy kapcsolatnak lenni kéne, de már azt látom, hogy ez a viselkedés kap pozitív megerősítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!