Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szokás ez a csajoknál, hogy elkezdenek beszélgetni egy pasival, teszik neki az agyukat, megérintik, nyaliznak, aztán ha többet is akar a csávó, mert ebből azt szürte le, akkor egyből egy f.sz lesz az illető mert nem akart barátzónában maradni?
Figyelt kérdés
Velem is történt ilyen, közeledtem egy kicsit a csajhoz, most meg én vagyok valami f.szkalap, hogy ezt hogy merészeltem, de észrevettem többször hogy ugyanúgy bámul mint előtte, mikor még nem ismertük egymást. Nem nagyon beszél velem, csak amit muszáj meg én is vele. Én meg azt mondom addig jár a a korsó a kútra mig el nem törik, ezt megkapta..
Ha nem akart semmit, miért nem maradt semleges, mint a többi csaj, ha meg akart valamit mondja meg.
2023. okt. 3. 23:26
11/12 A kérdező kommentje:
Más nőkkel érdekes sosincs ilyen, azért ezt észre lehet venni.
2023. okt. 4. 10:39
12/12 anonim válasza:
Érdekes, nekem meg többször volt olyan, hogy a pasika elképzelte, hogy én jeleket adtam neki, bámultam, állítólag pödrögettem a hajam, nyalogattam a számat, közben a valóság az volt, hogy le sem szartam, észre sem vettem igazából, hogy egyáltalán férfi. A nevét épphogy megjegyeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!