Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők férfiról aki soha életében nem nyaralt, mit gondolnak?
Gyerekkorában nem nyaraltak soha, nem szokott hozzá. Már 40 éves és pénze is volna rá, csak hát a szokás hatalma.
Ha új párod lenne egy ilyen férfi, és ez kiderülne róla, mit gondolnál?
# 3
ez egyébként miért alapvető fontosságú?
pl. ha te megtudnád akkor azonnal elszállna a vonzalmad iránta?
attól mert nem volt , veled még szívesen mehet nyaralni
6-os, 40 évesen már kb 30 nap szabid van, abból elmehetsz 6 hétre is akár. Nem kell Horvátországba menni rögtön, van egy halom szép hely nálunk is, akár fel lehet menni a hegyekbe egy kis faluba szinte semmi pénzért, élvezed a kilátást, jó levegőt, éjszaka 10 fokkal hidegebb van mint a városban.
Csak azért kérdeztem mert elképzelni nem tudom hogy 30 nap szabadsággal mit kezd az, aki otthon ül végig. Persze akinek nagyon nincs pénze el tudom képzelni hogy csak a Margitszigetre megy ki de hát az is nyaralás valamilyen szinten.
Szerintem egyszerűen nem illenénk össze (jó, már a kor miatt se), mert nekem az utazás az egyik legnagyobb szenvedélyem és nélküle nem szívesen képzelném el az életemet. Meglepne a dolog egyébként, de emiatt nem gondolnám kevesebbnek.
Amúgy az, hogy velem eljönne nem jelenti azt, hogy élvezné, annak meg nincs sok értelme, ha kényszerből jönne, ahogy annak se, ha az évben több hónapot külön lennénk, amíg én utazok, ő pedig otthon van - mert lemondani nem mondanék le ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!