Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondolnátok egy ilyen férfiról?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, és eddig egy kapcsolatom volt, ami 4 évig tartott, és kb két éve szakítottunk. Azóta egyetlen nőhöz sem volt közöm. Se szex, de még egy csók sem.

A visszajelzések alapján jól nézek ki, vékony sportos alkatom van, diplomám, saját lakásom, saját autóm. Pont emiatt volt már rá példa, hogy furcsán néztek rám, amikor elmondtam, hogy egyetlen nővel szexeltem eddig életemben. Emiatt elgondolkodtam, hogy ha ennyire csajozógép látszatát keltem, akkor lehet, hogy titkolnom kellene, hogy ez valójában nagyon nem így van.. Attól félek, hogy amikor ez kiderül, akkor azt hiszik, hogy valami nagy baj van velem.

A valóság pedig az, hogy voltak olyan események az életemben pont a szakítás után, ami lelkileg nagyon padlóra küldött, és elvette minden önbizalmamat. Most építem ezt újra és jövök ki belőle. Ehhez jön hozzá az, hogy nem kalandot keresek, hanem valakit, aki alkalmas lenne a későbbiekben családalapításra, ezért eléggé válogatok is.

2021. jún. 20. 22:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%
24 évesen már családot akarsz?
2021. jún. 20. 22:06
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem, de 30 előtt igen, és évekbe telik, hogy kiderüljön valakinek az alkalmassága ilyen téren. De igazából nem erről szól a kérdés, ezt csak úgy megjegyeztem, hogy én egy éjszakánál kicsit hosszabb távra tervezek.

A fő kérdés az, hogy mennyire "ijedne" meg egy lány, ha azt látná, hogy közel 25 évesen még csak egy nővel voltam.

2021. jún. 20. 22:16
 3/15 anonim válasza:
0%
Huha
2021. jún. 20. 22:16
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
24 évesen szerintem ideális már erre gondolni! Főleg ha meg van hozzá mindene. El lehet szórakozni az időt 40 éves korig is, de akkor meg már minek a gyerek? Gyerek nélkül meg nincs család. Nincs annál cikibb, mint amikor az apuci/anyuci a gyerek nagypapija/nagymamija.
2021. jún. 20. 22:18
 5/15 anonim ***** válasza:
27%
Saját lakás, saját kocsi = apuci alád rakta. 🤭
2021. jún. 20. 22:19
 6/15 A kérdező kommentje:
Saját lakás, saját kocsi = középiskola és egyetem melletti munka + ösztöndíj + befektetés + hitel + IT-s fizetés
2021. jún. 20. 22:22
 7/15 anonim ***** válasza:
És mondd, minek alapján válogatsz "nagyon"? Mik a fő kritériumaid?
2021. jún. 20. 22:33
 8/15 A kérdező kommentje:

Néhány dolog a teljesség igénye nélkül:

Jó lenne, ha nyitott lenne egy "kalandos", spontán életre, ne legyen otthonülős. Nem szükséges géniusznak lennie, de legyen intelligens, káros szenvedélyektől mentes, jólelkű, megbízható és a korához elvárhatóan érett (sajnos ezt fontos kiemelni). Lehessen vele otthon netflixezni, de a világ másik felén bulizni is. És a legfontosabb, hogy lássak benne valamit, ami miatt az én szememben 1000 ember közül is kitűnik a tömegből.

Tudom.. most majd megkapom, hogy örökre egyedül fogok maradni.

2021. jún. 20. 22:57
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
A korabbi partnerek szama egy allapot, nem pedig erdem. Inkabb az a kerdes, hogy milyen vagy emberkent? Altalaban ebbol szokott a homoritas meg lepattanas lenni. A kerdesedbol itelve te sem jutsz tovabb a felszines kinezetnel a noknel, nem tudsz vonzalmat kivaltani beloluk.
2021. jún. 21. 01:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem értelmesnek tűnsz. Nincs nagy baj veled:D Nem muszáj pont 24 évesen családot alapítani, de mindegy.

Miért érdekel, hogy mit gondolunk rólad? Meg irhatsz ide akármit, hogy mid van mid nincs, mi meg vagy elhisszük vagy nem. Lényeg hogy élettársat keresel. Keress és majd lesz valaki!

2021. jún. 21. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!