Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondolnátok egy ilyen férfiról?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, és eddig egy kapcsolatom volt, ami 4 évig tartott, és kb két éve szakítottunk. Azóta egyetlen nőhöz sem volt közöm. Se szex, de még egy csók sem.

A visszajelzések alapján jól nézek ki, vékony sportos alkatom van, diplomám, saját lakásom, saját autóm. Pont emiatt volt már rá példa, hogy furcsán néztek rám, amikor elmondtam, hogy egyetlen nővel szexeltem eddig életemben. Emiatt elgondolkodtam, hogy ha ennyire csajozógép látszatát keltem, akkor lehet, hogy titkolnom kellene, hogy ez valójában nagyon nem így van.. Attól félek, hogy amikor ez kiderül, akkor azt hiszik, hogy valami nagy baj van velem.

A valóság pedig az, hogy voltak olyan események az életemben pont a szakítás után, ami lelkileg nagyon padlóra küldött, és elvette minden önbizalmamat. Most építem ezt újra és jövök ki belőle. Ehhez jön hozzá az, hogy nem kalandot keresek, hanem valakit, aki alkalmas lenne a későbbiekben családalapításra, ezért eléggé válogatok is.

2021. jún. 20. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#8: "Tudom.. most majd megkapom, hogy örökre egyedül fogok maradni."

Nekem nem ez a bajom ezzel a felsorolással, hanem az, hogy valahogy teljesen élettelen. Nem áll össze egy elképzelt, de valósnak érezhető / tűnő személy összképévé. Olyan, mint különböző vágyott tulajdonságok válogatás nélkül egybedobált, összefüggéstelen halmaza. Nem tudom, érted-e, mire akarok kilyukadni. Nekem ez, amit leírtál, nem egy élő ember, hanem egy papírmasé regényfigura.

2021. jún. 21. 02:08
 12/15 anonim ***** válasza:
#8 Szerintem ezeket az elvárásokat felejsd el. Kereshetsz annyi lányt amennyit akarsz, de 10-ből 1 lesz ilyen. Nem azért nem találsz, mert 1 emberrel voltál együtt, nekem nem is lenne baj, mintha 5-6 kapcsolata volt, na az már kicsit fura. Lehet úgy kommunikálsz, hogy nem jön be a másik személynek, olyan elvárásaid vannak a másik felé ami nekik nem jó, nem tetszik, nem igaz rá
2021. jún. 21. 11:50
 13/15 A kérdező kommentje:

Igazából a kérdés nem arról szól, hogy miért nem találok magam mellé valakit. Én el tudom fogadni azt, hogy sokáig egyedül leszek mire megtalálom azt, akivel igazán boldog tudok lenni. Engem csak az aggaszt, hogy az így "elvesztegetett" évek milyen negatív gondolatokat ébreszthetnek a másik személyben.

#11: lehet rosszul fogalmaztam. Egyébként egy valós személyről írtam ezeket, akibe nagyon szerelmes vagyok, és aki átvert engem.

2021. jún. 21. 14:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt mondom, hogy ne görcsölj rá. Nekem is ezt tanácsolták és pár hónap múlva kapcsolatom is lett.
2021. jún. 21. 15:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen rendben van ez a gondolkodás, és normális az is, hogy egy 4 éves kapcsolat vége azért a padlóra küldött. Becsülendő, hogy nem adod fel, önbizalmat építesz és nem abban merül ki ennek a feldolgozása, hogy iszol és megdugsz mindent, ami mozog. Mert a korosztályod jelentős része itt tart.

Semmi ciki nincs benned a leírás alapján. Nem mindegy, hogy milyen társaságban, milyen körökben mozogsz. Próbálj olyanban, ami hozzád hasonló. Az én közelebbi ismerősi körömben nem téma, hogy kinek hány szexuális partnere volt, egyrészt semmi közünk ehhez. Másrészt nem lesz "menőbb" senki, akinek több volt.

2021. jún. 21. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!