Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők férfiról aki soha életében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők férfiról aki soha életében nem nyaralt, mit gondolnak?

Figyelt kérdés

Gyerekkorában nem nyaraltak soha, nem szokott hozzá. Már 40 éves és pénze is volna rá, csak hát a szokás hatalma.

Ha új párod lenne egy ilyen férfi, és ez kiderülne róla, mit gondolnál?

2021. jún. 30. 17:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
#7 csak utálok "nyaralni" :p
2021. jún. 30. 18:32
 12/26 anonim ***** válasza:
33%

"csak hat a szokas hatalma"

A gyerekkor es 40 ev kozt eltelik 20 ev. Ennyi idő alatt nem alakult ki onallo identitasod?

2021. jún. 30. 18:33
 13/26 anonim ***** válasza:
84%

Imádnám, én is utálok nyaralni.

40/N

2021. jún. 30. 18:38
 14/26 anonim ***** válasza:
50%

ajj-jaj, megérkeztek a 40 éves nőnek álcázott incelek

vagy csak tényleg vagyunk páran, akik utálunk nyaralni?

ezt bízzuk a kedves olvasóra, hogy eldöntse

2021. jún. 30. 18:41
 15/26 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg 40 éves nő vagyok, és valóban a hátam közepére kívánom a nyaralást.

Viszont a gyerek miatt menni kell, előtte 30 évig nem nyaraltam sehol.

2021. jún. 30. 18:41
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem magától sose nyaralt. Gyerekkorában nem volt pénzük, így szóba se jött soha, nem is értette, miért jó, magától nem volt igénye rá. Mi eleinte fesztiváloztunk egész hetekre, az volt a nyaralás, ez még oké is volt neki, a zenei ízlésünk egyforma, nem volt gond. Viszont mikor jöttek a gyerekek, jött volna ugye a klasszik vízparti strandos, sétálós nyaralás. Na ettől az elején minden baja volt, hogy ő halálra fogja unni magát, el se tudta képzelni, miért jó ez. Aztán meglepődött, mikor először elmentünk így, hogy jé, de jól rá lehet erre lazulni. Most pár év után az van, hogy szervezni nem szereti, azt átadja nekem, de szívesen jön, és minden évben egy kicsit több napra megyünk, így 3 napról feltornáztam már 1 hétre, de őszintén, ennyi nekem is elég. Úgyhogy megvan a kompromisszum. Külföldre indul el nehezebben, azt nem is erőltetem minden évben, meg nem is a világ másik felére megyünk, de én néha szeretnék a tengernél nyaralni, 2-3 évente neki is belefér, hogy messzebbre menjünk.
2021. jún. 30. 18:50
 17/26 anonim ***** válasza:
49%
Én azt gondolnám nem illunk össze
2021. jún. 30. 20:51
 18/26 anonim ***** válasza:
55%
Sajnálnám. Más dolog gyerekként és máa felnőttként megélni egy nyaralást. Szerintem olyan dolog maradt ki az életéből, amit nem lehet pótolni.
2021. jún. 30. 21:26
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem az a kérdés inkább, hogy hajlandó-e velem nyaralni menni, mert nekem meg fontos az új kultúrák megismerése, a kirándulás, a városnézés.
2021. júl. 1. 09:28
 20/26 anonim ***** válasza:
továbbra se írta le senki hogy mit csinál az aki nem megy el nyaralni. így hogy évi 30 nap szabija biztosan van. dolgozik olyankor is? vagy mi?
2021. júl. 1. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!