Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jelent valamit ha egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit ha egy csaj azt mondja "fura aurád van"?

Figyelt kérdés

Akár negatívat, vagy pozitívat jelent, nem tudtam kivenni

Pontosan azt mondta hogy megérezte a fura aurámat (amikor mögötte álltam)

Nyilván bejön a csaj, talán ezt érzi meg, vagy csak tart tőlem?

Semmiféle kezdeményezés nem történt, csak pár szót beszéltünk eddig, semmi különös

2024. máj. 21. 22:38
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

20# Van egyfajta vonzerejük, igen. Persze nem gondolom azt sem, hogy feltétlenül mindenkinek egyedinek kell lennie. Ez a mindennek nekimegyek, meg "oájjj de különleges akarok lenni", mindenhonnan kivonulok is túl van értékelve kicsit, van benne valami görcsösség, kompenzáció. Én a teljesen átlagos hétköznapi emberekkel is nagyon jól megtalálom a közös hangot.

De azért na, időnként a normalitás unalmas :D

(De ezzel most eltertem a kérdés tárgyatol)

2024. máj. 21. 23:28
 22/43 anonim ***** válasza:
60%

#21 nem, én sem vagyok egyedi egyébként. Pont az a különleges, amikor valaki nem habzó szájjal hajtogatja, hogy ő milyen különleges és mégis van benne valami más.

Én nehezen találom meg másokkal az összhangot, ritka. Álatában ha meg is van az összhang, akkor a közös pont a humor.

2024. máj. 21. 23:31
 23/43 anonim ***** válasza:
60%
22# Igen ez egy ritka és nagyon felemelő élmény.
2024. máj. 21. 23:33
 24/43 anonim ***** válasza:
85%
Igen, azt jelenti, hogy kirázza a hideg is tőled. Ezt nem is értem hogy lehet pozitívan értelmezni.
2024. máj. 22. 02:57
 25/43 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem azt akarta mondani, hogy taszítod. Vannak ilyen emberek nekem is. Nem tudni miért de leginkább elkerülném.
2024. máj. 22. 04:14
 26/43 Noren1989 ***** válasza:
Cefreszagod van.
2024. máj. 22. 04:54
 27/43 anonim ***** válasza:
Budos vagy
2024. máj. 22. 05:15
 28/43 anonim ***** válasza:
61%

EZ azt jelenti hogy ocsmány vagy, csak virágnyelven megfogalmazva.

Ugyanolyan baromság ez is, mint a kisugárzás és társai. Ezek mind mind csak annyit jelentenek, hogy nem vagy vonzó.

2024. máj. 22. 06:16
 29/43 anonim ***** válasza:
A csaj Szabolcsból származik? Mert akkor lehet, hogy az órádat tartja furának.
2024. máj. 22. 08:10
 30/43 anonim ***** válasza:
84%
Azt jelenti ge ci ronda vagy.
2024. máj. 22. 08:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!