Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért nem kellenek a nőknek?
-lelki sérült vagyok
-evés zavarom van
-drogozom
-szexuálisan is vannak problémák
KB ezért.
Nem vagyok lapatallu, kigyurt, latin macho. Es gazdag se.
39F incel
2
*skandináv, latin,
kálvinista nyakú macsó
Mert szánalmas.
Nevetséges, beteges, szánalmas maga ez a kifejezés is.
Egyszerűen nem veszik észre ezek az ostobák, hogy ezzel mennyire nagyon lejáratják magukat.
Mint valami dedósok gyülekezete.
De szerencsére még csak ezen az oldalon lehet ezekről olvasni.
"Az incelek miért nem kellenek a nőknek?"
Gondolom mert ocsmány vagyok. De mielőtt eltorzultam volna se kellettem nagyon senkinek. Biztos rossz "kisugárzásom" volt már akkor is, ami valószínűleg megmaradt, sőt rosszabb lett.
Nem voltam, nem vagyok nagydumás, kevés emberrel tudok igazán jól beszélgetni, de amúgy sem gondolom hogy egy beszélgetésen múlna a vonzalom. Az vagy megvan vagy nincs. Irányomba nincs meg és soha nem is volt.
" Téged miért utasítanak el a nők?"
Nem utasítanak el. Olyannyira érdektelen, láthatatlan vagyok számukra, hogy még odáig sem jutok el, hogy egyáltalán bárki is visszautasíthatna.
Kb. olyan az életem mintha egy galamb lennék egy nagyvárosban. Mindenki leszarja a galambokat, nem fogsz velük különösebben foglalkozni. Nem tekinted őket kb. semminek. De inkább mondhatnám azt, hogy egy random hangya vagy bármilyen jelentéktelen élőlény szinten élek. Totális láthatatlanság és érdektelenség van iránymba a nők részéről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!