Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek nálad nagy problémák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek nálad nagy problémák kedves hölgyek ?

Figyelt kérdés

Melyik miatt lenne offos egy férfi számodra. Azt is fejtsd ki hogy miért!

- Ha csak 178 cm

- mondjuk 80,85,90,95,100 vagy több kg

- tapasztalatlan 25 év felett

- szakmunkása vagy érettségije van azaz nem diplomás

- nincs autója vagy olcsó régi van neki pl Skoda , Opel , Suzuki .., plusz 20 éves járgány

- nincs jogsija se és nem is szeretne vagy nincs pénze rá

- albérletben lakik

- önkormányzati lakásban lakik

- szüleivel vagy haverral vagy testvéreivel lakik

- 250-350 nettó keresete van

- nem beszél idegen nyelveket

- nem akar vagy nincs pénze nyaralni /külföldre utazni

- nem jár diszkóba , fesztiválokra , moziba , színházba > sehova csak dolgozni

- nem jár fodrászhoz , lóg a buszon mert sajnálja ra a pénzt

- nem érdekli a divat , ruhái olcsóak , nem érdekli a felvagas , interneten mutogatás (de nincs is mit)

2024. máj. 19. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
87%
Hányszor írod ki még ugyanezt? És ha már véleményekre vagy kíváncsi, akkor miért reagálsz rájuk ennyire arrogánsan?
2024. máj. 19. 14:07
 42/68 A kérdező kommentje:
Hàt ha ezek a válaszok nagyresze női? Akkor elég síralmas a helyzet! Vagy inkább undorító. Még szerencse hogy a gyakori csak egy apró része a világnak. Lehet csak ide gyűlt össze a sok tökéletes férfire váró hölgyemény. Sok sikert kivànnok nekik! 😌😀
2024. máj. 19. 14:09
 43/68 anonim ***** válasza:
87%
#41: hú, hát az aztán a tökéletesség netovábbja, ha valaki tisztességes, nem piti bűnöző.
2024. máj. 19. 14:12
 44/68 anonim ***** válasza:
90%
Mondja az, aki szintén tokeletes nőre vágyik. (Legalábbis ami a kulsot illeti)
2024. máj. 19. 14:14
 45/68 anonim ***** válasza:
92%

42

Igen, rendkivül siralmas a helyzet! A jólkinező, iskolázott, jobban kereső nők, nem akarnak együtt lenni egy langyos pocsolyaban elő, motivalatlan, tanulásra nem hajlandó, jobb fizetésért tenni nem akaró férfivel együtt lenni! Szerintem is felháborito!

2024. máj. 19. 14:17
 46/68 A kérdező kommentje:

43

Meddig lovagoltok ezen a 3 megállós ingyen buszozáson? Életem során több alkalommal volt volna lehetőségem nagyobb pénzt szerezni! De ahhoz törvénytelen vagy erkölcstelen dolgot kellett volna tenni. És nyilván jofiu módjára kimaradtam mindenből. 2 munkahelyemrol is azért rúgtak ki mert total egyedül felléptem egy állatkínzó munkatárssal szemben. Az állatok élete nekem fontosabb volt mint a munkahelyem. Szóval nagyon el vagy te tévedve.

2024. máj. 19. 14:18
 47/68 A kérdező kommentje:

44

Sehol nem írtam a kérdésben az elképzelt partner tulajdonságait. Azt látod bele ami téged frusztal! Mi a baj ? 40 kiló anorexia vagy ? Vagy az ellenkező táborban jatszol?

2024. máj. 19. 14:20
 48/68 anonim ***** válasza:
92%
Igénytelen hulladék kategória vagy, kérdező.
2024. máj. 19. 14:22
 49/68 A kérdező kommentje:

41

Nem írtam még ki ezt a kérdést. És milyen arrogáns válaszokról beszélsz? Mindenkinek kedvesen - udvariasan reagáltam. Bár őszintén nehéz kicsit ha folyamatosan csak a kritikát kell olvasni tőletek.

2024. máj. 19. 14:22
 50/68 anonim ***** válasza:
73%

Nemtom milyen tökéletes férfire várásról magyarázol, a páromra kettő dolog stimmel ebből a felsorolásból, hogy nem magasabb 178-nál és csak szakmája van, de azzal is bőven túlment már a nettó 350-es kereseten, nem a szakmájában dolgozik már, hanem egy helyen évek óta, ahol előléptették párszor.

Akire nem igaz ez a sok szar amit írtál, az még messze van a tökéletestől, de ezek szerint megint csak egy végletekben gondolkodni tudó nyomival van dolgunk, aki szerint a választék az vagy a legtrógerebb lúzer, vagy a csilliárdos gigachad, átlag normális férfiak meg nem léteznek.

2024. máj. 19. 14:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!